Luxera

СВЕТЛИНА, КОЯТО ВДЪХНОВЯВА - Това е мотото на Luxera.
LUXERA е основана през 1994г. в Словакия, където централата постепенно разширява своята дейности в Полша, Чехия, Унгария и България.
Компанията гради международен успех благодарение на дългогодишния си опит в разработването, производството и продажбата на осветителни тела. Luxera много добре познават вкуса и нуждите на клиентите си, които от своя страна намират точно това, което търсят - естетически, функционални, класически и иновативни осветителни тела, екологично и нискоразходно осветление, както и сложни решения за вътрешно и външно осветление.
Luxera Lighting предлагат продукти за осветление като обръщат изключително голямо внимание на най-малките детайли. В нашия каталог на Luxera ще откриете елегантни и ексклузивни осветителни, включващи марки като Prezent, Emithor, Ole и не само.
Те предлагат осветителни продукти със изключителен дизайн и от най-високо качество за взискателни клиенти. Предлагат още луксозни лампи, полилеи и пендели, прецизно изработени от първокласни материали, но все пак на достъпни цени. Осветителните продукти, които се предлагат са както неостаряващи класически, така и много съвременни, модерни и дизайнерски модели. Модерните кристални полилеи са изработени от най-висококачественото стъкло ASFOUR или в комбинация от хром и стъкло, които се отличават с необичайната си форма и естетика.

Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 948 резултата

Показване на 1–28 от 948 резултата