Вашата Количка

АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

Неща, които трябва да имате предвид за училищното осветление

Неща, които трябва да имате предвид за училищното осветление

Училището е място, където учениците учат и взаимодействат с другите в среда на сътрудничество. Много фактори допринасят за учебната среда, включително осветлението. Всъщност осветлението може да повлияе върху способността за учене на ученика, както и върху способността за преподаване на учителя. Имайки предвид това, важно е да вземете предвид няколко неща, когато става въпрос за училищно осветление.

1. Има ли достатъчно светлина?

Първото нещо, което трябва да вземете предвид за училищното осветление, е дали има достатъчно светлина или не. С други думи, подходящо ли е осветлението в училищните класни стаи и зони за учене и четене? Не трябва да има отблясъци върху компютърните екрани или материалите за четене и не трябва да има тъмни сенки в класните стаи. Вместо това осветлението трябва да бъде равномерно разпределено и с високо качество, което позволява на учениците да виждат и четат ясно, без да натоварват очите.

2. Каква температура на осветлението се използва?

Друго нещо, което трябва да имате предвид при училищното осветление, е температурата на осветлението, което се използва. Температурата на осветяване, известна още като цветна температура, се измерва в келвини. В класните стаи температурата на осветлението трябва да е топло бяло, обикновено около 3000K, за да се създаде уютна, гостоприемна среда. Този тип осветление е най-доброто за подпомагане на учениците да се съсредоточат и да останат ангажирани в учебния процес.

3. Регулируемо ли е осветлението?

И накрая, важно е да се обмисли дали училищното осветление може да се регулира или не. Това е важно, защото различните задачи и уроци може да изискват различни нива на осветление и различни видове осветление. Например, научен експеримент може да изисква ярко бяло осветление, докато четенето на роман може да изисква топло бяло осветление. С регулируемо осветление училищната среда може да бъде персонализирана за всеки урок и дейност.

В заключение, има много неща, които трябва да имате предвид, когато става въпрос за училищно осветление. Въпреки това, докато има достатъчно светлина, температурата на осветлението е топло бяло и осветлението е регулируемо, учениците и учителите ще имат много по-лесно време да се ориентират в учебната среда. Така че, не забравяйте да вземете предвид тези съображения, когато мислите за училищно осветление.

Свързани Статии:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 5% и не само

Изгодни цени

Продукти на супер цени