Вашата Количка

АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

Значението на LED светлините в училищното осветление

Значението на LED светлините в училищното осветление

С напредването на технологиите се развиват и методите за овладяване на силата им за ежедневна употреба. Ярък пример за това са LED светлините. LED, или диод, излъчващ светлина, е полупроводников източник на светлина, който е високоенергийно ефективен и дълготраен. Тази технология донесе няколко предимства, когато се използва в училищното осветление.

1. LED светлините са енергийно ефективни.
Енергийната ефективност на LED светлините се дължи на факта, че те не произвеждат толкова топлина, колкото традиционните крушки. По-голямата част от енергията, използвана от традиционните крушки, се губи като топлина, но LED крушките използват 80% по-малко енергия от своите колеги. Това означава, че училищата биха могли да спестят значителни суми от разходи за енергия с течение на времето, като направят превключване.

2. LED светлините издържат по-дълго.
Друго предимство на LED светлините е, че могат да издържат до 50 000 часа, за разлика от традиционните крушки, които издържат само 1200 часа. По-дълготрайните крушки означават, че се харчат по-малко пари за подмяна и също така означават, че има по-малко смущения в часовете в резултат на сменени крушки.

3. LED светлините подобряват ученето.
Няколко проучвания показват, че LED светлините могат да подобрят ученето. Тяхната топла бяла цветова температура и димируем характер намаляват напрежението в очите и главоболието, което може да доведе до повишена производителност и подобрени резултати от ученето. LED светлините също елиминират трептенето, за което е известно, че предизвиква припадъци и разсейва учениците.

4. LED светлините са по-безопасни.
В сравнение с традиционните крушки, LED светлините са много по-безопасни. Те не се нагряват толкова много, колкото другите крушки, което означава, че има по-малък риск от пожар и изгаряне на кожата. Освен това LED крушките са изработени от пластмаса, което означава, че са по-малко склонни да се счупят и да причинят нараняване.

5. LED светлините са по-добри за околната среда.
Тъй като LED светлините изискват по-малко електричество, те могат да окажат значително влияние върху въглеродния отпечатък на училището. LED крушките също са направени от нетоксични материали и са 100% рециклируеми, което ги прави по-добри за околната среда.

В заключение, LED светлините имат няколко предимства, когато се използват в училищното осветление. Те са енергийно ефективни, дълготрайни и подобряват ученето. LED светлините също имат няколко функции за безопасност и са по-добри за околната среда в сравнение с традиционните крушки. Тогава не е изненада, че LED светлините стават все по-популярен избор в училищата по света.

Свързани Статии:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 5% и не само

Изгодни цени

Продукти на супер цени