Your Cart

АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

ТОП 4 НАЙ-ДОБРИ НАЧИНА НА ОСВЕТЛЕНИЕТО ЗА ВАШИЯ ХОЛ

ТОП 4 НАЙ-ДОБРИ НАЧИНА НА ОСВЕТЛЕНИЕТО ЗА ВАШИЯ ХОЛ

Ако все още не сте решили как да осветявате всекидневните си, които се използват за много различни цели и където бие сърцето на къщата, тази статия е за вас!

ТОП 4 НАЙ-ДОБРИ НАЧИНА НА ОСВЕТЛЕНИЕТО ЗА ВАШИЯ ХОЛ

Някои дневни се използват само за развлекателни цели, докато други могат да се използват както за забавление, така и като работно пространство за обитателите. Поради тази причина при осветяване на дневни трябва да се има предвид предназначението на тези помещения. Осветлението в дневните може да добави функционалност към тези стаи, като в същото време усъвършенства тяхната атмосфера.

Включете ефекта на настолна лампа в дневните

ТОП 4 НАЙ-ДОБРИ НАЧИНА НА ОСВЕТЛЕНИЕТО ЗА ВАШИЯ ХОЛ

Oсветление на задачите; Това е правило за осветление, основано на използването на светлини, които са по-силни от общото осветление. Това правило, което се изпълнява чрез използване на настолна лампа, лампиони и спот лампа в зависимост от ситуацията; Това улеснява живота на хората, които се интересуват от дейности, които се нуждаят от внимание в дневните. Благодарение на моделите настолни лампи, поставени в края на масата, на конзолите и на масите за кафе, всички дейности като работа, шиене, четене на книга и други могат лесно да се извършват във вашия хол. Ако избраният модел настолна лампа е съвместим с общите декоративни линии на стаята, всекидневната може да бъде придадена на уникална атмосфера.

Променете атмосферата в стаите си с помощта на подови лампи

ТОП 4 НАЙ-ДОБРИ НАЧИНА НА ОСВЕТЛЕНИЕТО ЗА ВАШИЯ ХОЛ

Ако сте възприели правилото само за общо осветление във вашия хол, няма да можете да постигнете топлината или показността, която очаквате. Ако искате да направите стаята си по-голяма, отколкото е, искрени и светли слоеве по-великолепни, трябва да изберете подови лампи. С подовите лампи, които обикновено са разположени в ъглите на стаите, можете да получите силата на светлината, без да стеснявате пространството на стаята си.

Включете и аплици във вашата всекидневна

ТОП 4 НАЙ-ДОБРИ НАЧИНА НА ОСВЕТЛЕНИЕТО ЗА ВАШИЯ ХОЛ

Ако искате да създадете илюзията за ширина на пространството, като използвате огледало във вашата всекидневна, не трябва да оставяте ръбовете на това огледало празни. Можете да изберете любимия си сред моделите с аплици и да ги монтирате на огледалния ръб; Като допринасяте за общото осветление на стаята, можете да разкриете своя различен вкус с вашите предпочитания.

Полилеите са незаменими за общото осветление на стаята

ТОП 4 НАЙ-ДОБРИ НАЧИНА НА ОСВЕТЛЕНИЕТО ЗА ВАШИЯ ХОЛ

За общото осветление на вашия хол определено трябва да изберете модел полилей, който е функционален и подходящ за декорация. Можете да постигнете привличаща вниманието дълбочина на светлината, като изберете модел полилей за хол, който се адаптира към размера, височината на тавана и стила на декорация на вашата стая. С модерните LED полилеи, светодиодните светлини сега Ви позволяват да създадете вълнуващи нови проекти и да разчупите матрицата чрез интересни форми и голям брой малки светлини.

Още полезни статии:

Как трябва да бъде правилното осветление?

Как да бъде правилното осветление за ефективна работа в дома?

Как да изберем правилната светлина в детската стая?

8 неща, които трябва да имате предвид при осветлението на кухнята

Защо ъпгрейдването на халогенни светлини с LED не е достатъчно?

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 5% и не само

Изгодни цени

Продукти на супер цени