Legrand

Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 115 резултата

Показване на 1–28 от 115 резултата

Legrand е една от водещите световни компании в областта на електроинсталациите, създадена през 1860 г. във Франция, преди повече от 100 години. Международна компания, която произвежда електрически продукти и решения за домове, офиси и индустриални сгради. Legrand е един от световните лидери в сферата на електрическите продукти, предлагащ богат асортимент от устройства за управление на енергията, електрически конектори, превключватели и контакти, осветителни тела и още много други.

Legrand е известна с иновативните решения, които предлага за автоматизация на домовете и сградите, като например умните системи за управление на осветлението, климатичната техника и други уреди в дома. Тези продукти осигуряват по-голям комфорт и удобство на живота, като намаляват разходите за електроенергия и допринасят за по-ефективно управление на енергията.

Legrand е ангажирана да развива продукти, които са екологично устойчиви и позволяват на потребителите да намалят своя въглероден отпечатък. Компанията използва висококачествени материали и прилага строги стандарти за качество при производството на своите продукти, за да гарантира безопасността и надеждността им.

В заключение, Legrand е компания, която има дългогодишен опит и експертиза в областта на електрическите продукти и решения, предлагаща иновативни и умни продукти за управление на енергията, комфорт и безопасност в домовете и сградите.

Фирмата предлага широка гама от продукти за електроинсталациите, включително кабели, контакти, ключове, адаптери, захранващи устройства и много други.

В сътрудничество с други фирми предлага иновативни решения за управление на електричеството в дома, включително смарт технологии за осветление, автоматизация на щепселите и контрол на уредите. Отличителният дизайн и качествения продукт на Legrand правят марката предпочитана от потребителите в цял свят.

С почти 170-годишен опит в производството на електроинсталационни продукти, Legrand е доказало своята водеща позиция в индустрията, като постоянно иновира и подобрява своите продукти, за да отговори на нуждите на своите клиенти. Legrand е изборът на много потребители, които търсят надеждност и иновативност в електроинсталационните продукти.