Vito

Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 1727 резултата

Показване на 1–28 от 1727 резултата

Осветлението и светлината са били важна част от ежедневието на хората още от много дълго време. Днешните компании, занимаващи се с осветителни технологии, дават най-доброто от себе си за домовете, работните места, закрити и открити търговски площи, места за забавление и друга среда в съответствие с исканията и изисквания на потребителите.
Като VITO с техния 26-годишен опит в дизайна, производство, внос и износ на електрически, електронни и осветителни продукти винаги се стремият да доставят най-доброто качество за ежедневието на техните клиенти.
В допълнение към осветителните тела, ние като GAMALIGHT сега предлагаме широка гама от продуктите на VITO. В зависимост от използването и търсенето нашия продуктов каталог обхваща широка гама от алтернативи и дизайн, които са съобразени с всички аспекти на ежедневните нужди.
LED Технологгите станаха основни и много популярни с ниските си
консумация на енергия и много дълъг живот. В нашия каталог са поместени популярни и уникални продукти на VITO, съвременни дизайнерски решения с LED за вътрешни осветителни тела като led ленти, аплици за стена, LED декоративни крушки и лампи, led тела, външни осветителни тела както за фасадно, така и за подводно осветление и др.
Продуктите на VITO са тествани и одобрени в съображение с това на най-новите критерии за качество на международните стандартни изисквания.
Предвид екологичните и екологични проблеми като глобалното затопляне, VITO се грижи да прилага стандарти като EMC, LVD и ROHS и др., още по време на производството.
VITO предоставят модерна технология с естетически съображения, съчетана с надеждна производителност.
Както винаги VITO казват, че тъмното не е противоположно на светлината,
просто е липса на светлина ...