MAYTONI

Maytoni са осветителни продукти на германската марка, които предлагат цяла гама осветителни тела с модерен и класически дизайн. Maytoni е компания, създадена през 2009 г. и се развива динамично на пазара повече от 10 години. Първоначално Maytoni се фокусира върху създаването на класически осветителни тела, но с течение на времето започва да разширява своята гама и с по-модерни продукти. В резултат на това създава висококачествени осветителни тела в различни стилове.

В момента продуктите на марката се продават в цяла Европа и Близкия изток в над 32 държави. Това, което отличава осветителните тела Maytoni, е преди всичко външният им вид, който със сигурност ще зарадва всички любители на стандатните и нестандартните интериорни решения. Богато декорирани форми, висококачествен материал и изключително прецизна изработка, с внимание към детайлте, са отличителните черти на марката Maytoni, която напълно отговаря на нуждите на осветлението на днешните клиенти. Над 2000 различни продукта, разнообразни по отношение на тяхното използване и дизайн. Посещавайки нашия магазин за осветителни продукти, сред асортимента за нашите клиенти, ще намерите лампи, използващи най-новите технологии, които са идеални за всякакви помещения.

GAMALIGHT предлага богат избор от различни видове продукти zа осветление за интериор и екстериор. Нашето предложение включва лампи Maytoni, сред които едни от най-популярните и интересни предложения са висящите лампи, с изключително модернистичен дизайн, допълващи почти всеки интериор, както завършен в индустриален, така и в класически стил. Висящите лампи обаче не са всичко, Maytoni също е много интересен от гледна точка на осветление за стени, които работят добре в малки помещения или като допълнително осветление, допълващи основния източник на светлина. Любителите на бляскавия стил със сигурност ще харесат лампите на Maytoni, украсени с кристали, висящи от повърхността на полилеите. Изключително високата точност и качество на тези продукти със сигурност ще задоволят всеки наш клиент, решил да закупи лампа Maytoni за своя интериор. Нашият магазин за лампи предлага най-популярните лампи Maytoni от колекции като Arte, Olimpia, Klee, Venus и много други, всяка от които се отличава с различен стил и вид покритие. Лампите Maytoni са осветление, изработено от материали като висококачествено полирано стъкло и кристали, които разсейват светлината по феноменален начин, осигурявайки сензационни ефекти в стаите и метал. С много варианти на покритие, с матова или полирана повърхност, осигуряваща не само елегантен и стилен външен вид, но и издръжливост на лампите. Maytoni са осветителни продукти със страхотен стил, в комбинация със забележителен дизайн и перфектни пропорции, с най-добро качество. Продуктите на тази марка не само осигуряват перфектно осветление на помещенията, в които ще бъдат използвани, но и имат положителен ефект върху настроението на околните.
Магазин за осветление GAMALIGHT предлага осветление, съобразено с вашите нужди
Нашият магазин предлага Maytoni, които са разнообразни по отношение на производителност и дизайн, отговарящи на нуждите и на най-взискателните клиенти. В нашия магазин ние се опитваме да положим всички усилия, за да гарантираме, че нашите клиенти са напълно доволни от своите покупки, благодарение на което гарантираме безплатна доставка за покупки над 200лв., както и възможност за връщане на стоките.

Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 1039 резултата

Показване на 1–28 от 1039 резултата