Вашата Количка

АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

Доставка, Замяна и Връщане

Доставка и цени

ВАЖНО

Всяка една пратка се изпраща с опцията “Преглед”.
Задължение на клиента е да направи преглед на поръчката, която е направил. Задължително настоявайте от куриера да ви предостави възможност за преглед в случай, че не го направи.
Не приемайте пратката в някоя от следните ситуации:

  • ако пратката е увредена
  • ако има продукти с увредена опаковка
  • ако се усъмните, че опаковката е отваряна и продуктът в кутията е заменен
  • ако има липсващ продукт,
  • ако има счупен продукт
  • ако има дефектен продукт
  • ако има продукт, който не отговаря на снимките на продукта, който сте поръчали.
  • ако куриера отказва да ви предостави опцията “Преглед” (ако куриера отказва да ви предостави опцията “Преглед” молим непременно да се свъжете с нас на посочите в сайта ни телефонни номера”)


Не приемайте и не плащайте пратката в някоя или всички от горе изброените ситуации.

  • Клиентът е задължен да провери пратката си в момента на получаването й в присъствието на куриера, който я доставя. В случай, че се установи нарушения като: липси, увреждане на пратката, увреждане на опаковката, дефетен или увреден продукт съвместно с куриера се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.
  • Онлайн Магазинът GAMALIGHT.BG не носи отговорност, в случай, че клиентът е заплатил сумата по поръчката и доставката без да е проверил цялостта на пратката в присъствието на куриера и в последствие се установи, че тя е нарушена, увредена, счупена или липсва – в такава ситуация стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента.

Пазете си касовия бон, който ще ви издаде куриера. Това е документа, който ще ви служи за гаранцията на продуктите. Не го изхвърляйте и го пазете заедно с кутиите на продуктите.

Приоритет за “gamalight.bg” е да направим вашето пазаруване възможно най-лесно, ефикасно и удовлетворяващо.

“gamalight.bg” изпълнява доставки до цяла България, като обикновено получавате своята пратка на следващият ден или в рамките на няколко работни дни, в зависимост от населеното място и от деня на вашата заявка. Всички пратки в рамките на страната се извършват от куриерска фирма Еконт или Спиди с опция “Преглед”, което ви позволява да пробвате на място избраните от вас артикули. Доставката може да се извърши до точен адрес или до офис на куриер във вашето населено място, в зависимост от желанието на клиента.

Цената на доставката варира от 6,50 лв. до 20+ лв. в зависимост от вашето местоположение и тежестта на пакета за доставка за цяла България.

Нямаме опцията за безплатна доставка.

Поръчки на стойност под 400лв., направени до 16:00 часа, се обработват и изпращат на същият ден и пристигат при Вас на следващият ден след направена проверка за наличност.

За поръчки на стойност над 400лв. ще получите имейл с данни за банков превод. При потвърждение за наличност от наша страна ще очакваме да заплатите сумата по банковата ни сметка във вашия имейл. След като получим сумата ще обработим и изпратим вашата поръчка.

Всички поръчки направени в събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник и се доставят във вторник.  Отбелязваме,че е възможно забавяне на доставката в случай на променено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка, моля посетете сайта на Еконт или Спиди. “gamalight.bg” не носи отговорност за забавяне на пратките поради причини, извън нашият контрол. В натоварени периоди като разпродажби, празници или липса на наличност на артикулите, доставката може да отнеме от 7 до 10+ работни дни.

В случай, че клиентът откаже поръчката след направен преглед и се установи, че всичко е изрядно по поръчката заплаща сумата за превоза на куриера и в двете посоки.

В случай, че клиентът откаже поръчката след направен преглед и се установи, че има нередности по поръчката (изпратен друг продукт, счупен продукт) заплаща сумата за превоза на куриера само в едната посока, а тази сума впоследствие ще му бъде възстановена по банков път.

Разплащания и връщане на суми

“gamalight.bg” ви предлага вариант за разплащане с наложен платеж (заплащане при получаване на пратката или разплащане с карта при куриера, в момента на получаване на пратката). Услугата за Виртуален ПОС Терминал (ВПОС) предстои да бъда активирана.

В случай, че плащането е направено с банкова карта след като услугата за ВПОС е активирана, Възстановяването на суми се извършва след като е върнат продукта от страна на клиента без нарушения на оригиналния си търговски вид, и след като са изпълнени всички точки в “Замяна и връщане” по-надолу в текста т.1, т.2, т.3, т.4,  чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок най-късно до 10 работни дни.

Замяна и връщане

Ако поръчаният от вас артикул не отговаря на вашите очаквания, може да върнете, замените продукта с друг размер или друг артикул в рамките на 14 дни от получаването му. Ако желаете да замените артикула, но все още не сте решили с какво, “gamalight.bg” ще ви предостави възможността да получите ваучер за нашият онлайн магазин на стойността, заплатена от вас.
Връщането на артикули става по куриер, като разходите по пратката се поемат от клиента.

Важно! За да върнете или замените артикул, всички от посочените по-долу условия трябва да бъдат изпълнени.

Условия за връщане и замяна:

1.В случай, че нямате регистрация в сайта ни “gamalight.bg” уведомете ни за желанието си да върнете даден артикул като позвъните на 0885 638 835 или на имейл office@gamalight.bg Нашият екип ще Ви даде подробни инструкции как да върнете желаният от вас продукт.

2. В случай, че имате регистрация от менюто горе в дясно “Моят профил” изберте “Поръчки”. След като ви зареди страницата изберете “Преглед” на съответана поръчка. На тази страница може да поискате да ви се възстанови цялата сума по поръчката или частично възстановяване (Частично възстановяване може да поискате в случаите, ако сте поръчали много продукти и някой от тах е с фабричен дефект или не отговаря на вашите нужди) Попълнете формуляра и опишете детайлно причините за искането за връщане на продукта/ите. Или просто се свържете с нас на 0885 638 835 или на имейл office@gamalight.bg

3. Артикулът трябва да бъде върнат в търговски вид и в същото състояние, в което е получен – да бъде в оригиналната си опаковка, която не трабва да е деформирана или скъсана, да са налични всички етикети, да не е подлежал на каквато и да е обработка. Запазваме си правото да върнем и откажем замяна, ако е нарушен търговския вид на продуктите, които желаете да върнете.

4. Оригиналният Касовият бон от ЕКОНТ или Speedy – Товарителницата „Пощенски Паричен Превод“ и всички придружаващи артикулът документи трябва да бъдат приложени към пратката при замяна или връщане.

Ние от “gamalight.bg” запазваме правото си да не приемаме продукти, които не отговарят на описаните по-горе условияМоля следвайте внимателно стъпките от 1 до 4, за да върнете или замените желаният артикул успешно.

При замяна на продукт за друг размер или друг артикул, моля изпратете продукта като следвате внимателно стъпките по-горе. Разходите за връщане на продукта са за сметка на клиента. В моментът, в който получим артикулът и се убедим, че е в състоянието описано в условията ни по-горе, нашият екип ще ви изпрати желаният нов артикул.

При генериране на ваучер за онлайн магазина gamalight.bg, стъпките за замяна, описани по-горе важат изцяло. В моментът, в който получим артикулът и се убедим, че е в състоянието описано в условията ни по-горе, нашият екип ще генерира код на стойността, заплатена от вас (с изключение на заплатените куриерски услуги) и ще го изпрати към вас на мейлът, който сте оставили при първоначалната си поръчка. Ако желаете ваучерър да бъде изпратен на друг мейл, моля да го посочите във формулярът за замяна и връщане.

При връщане на закупен продукт, “gamalight.bg” ще възстанови сумата по Банков път в срок от 10 дни след получаване на артикулът. Сумата ще бъде възвърната след като се уверим, че състоянието на върнатият продукт отговаря на условията, описани по-горе.

Моля внимавайте за правилното изписване на вашият телефонен номер, имейл за кореспонденция и посочен IBAN. Нашият екип не носи отговорност за неполучени суми или кореспонденция, недостигнала до клиента, поради грешно изписани детайли от страна на клиента.

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 5% и не само

Изгодни цени

Продукти на супер цени