Your Cart

АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

Защо трябва да преминете към LED?

Защо трябва да преминете към LED?

Справедливо е да се каже, че напоследък LED осветлението се превърна в промяна на играта номер 1 в осветителната индустрия. Това е алтернативата, за която всички говорят, когато сменяте лампата или осветителното тяло е поставено на масата. Въпреки че основните принципи на LED осветлението са известни на всички, ние решихме да ви дадем 5-те основни причини, поради които трябва да преминете към LED, ако това все още не е направено.

Защо трябва да преминете към LED?

Спестяване на енергия

Най-често срещаният факт за LED осветлението е, че позволява пестене на енергия. Наистина спестяванията на енергия са гарантирани с тази технология, но степента на спестяване ще зависи от технологията, която заменяте. Най-общо казано, LED осветлението ще ви позволи да спестите средно 50% енергия в сравнение със стандартните флуоресцентни и халогенни осветителни продукти. Спестяването на енергия може да бъде дори много по-интересно, ако преминете към LED осветление за продукти като високи зали, там можете да спестите от 60% до 70% от разходите за енергия.

Защо трябва да преминете към LED?

Природосъобразен

Всеки път, когато вашата стара луминисцентна лампа или газоразрядна крушка е изтощена, това винаги е една и съща борба. какво правя с него? Поставете го в кутията „разни“, чекмеджето, на входа с ключовете и т.н. LED осветлението го прави лесно, можете да го рециклирате! Всъщност LED осветлението не съдържа газ като живак или опасни вещества, които могат да бъдат много опасни за тялото и околната среда. LED светлините са безопасни. Лесно е да се рециклират LED светлини. Освен че са екологично решение, те консумират много по-малко енергия и имат същата светлинна мощност. Продуктите за LED осветление са отлично екологично решение за замяна на всички ваши стари осветителни продукти.

Защо трябва да преминете към LED?

Възвръщаемост

Въпреки че LED светлините и телата може да изглеждат по-скъпи в началото, може да искате да видите това като дългосрочна инвестиция. LED технологията непрекъснато се развива и цените падат откакто първата LED крушка се появи на пазара. Става все по-евтино и по-евтино да се снабдяват с LED светлини. Другият аспект, който трябва да се вземе предвид, е възвръщаемостта. Да вземем пример. Една класическа халогенна лампа има живот от около 2000 часа. Необходимо е да се сменя всяка година. Ако имате 30 лампи (30 x 2лв.) = 60лв. на година за подмяна на вашите лампи. Алтернативата на LED спот ще издържи поне от 5 до 10 години, със средна цена от 4 лв. По този начин закупуването на 30 лампи, които струват 4 лв, всяка, се равнява на 120 лв. Въпреки това инвестиционната цена се удвоява, но продължителността на живота е 5 до 10 пъти по-добра. Във всеки случай ще бъдете сигурни, че ще получите изплащане за 2 години и ще спестите пари за следващите години.

Защо трябва да преминете към LED?

Осветителни тела без поддръжка

LED продуктите не губят светлина. Концепцията на крушките да е различна, полусферична, а не сферична, я кара да излъчват светлината в правилната посока. За някои продукти за LED осветление животът може да достигне 100 000 часа и за разлика от флуоресцентното осветление, няма загуба на яркост или интензитет през целия живот на продукта. Флуоресцентните тръби също могат да бъдат скъпи поради подмяната на части, като стартер или баласт, което не е необходимо за LED тръбите. В крайна сметка продуктите за LED осветление не изискват поддръжка.

Защо трябва да преминете към LED?

Всяка светлина има своя алтернатива

Преминаването към LED осветление е много лесно. Всъщност, благодарение на „модернизирания дизайн на LED светлини“, подмяната на крушка или тръба на нейната LED алтернатива не изисква никакви промени в съществуващата инсталация. Всяка LED алтернатива е оборудвана със същия монтаж като традиционния продукт. LED технологията е в непрекъснато развитие. В днешно време почти всеки традиционен продукт за осветление има LED алтернатива.

LED осветлението има много повече предимства. Не отделя топлина, работи както в студена, така и в гореща среда, предлага се във всякакви стилове, форми и с различни температурни цветове, не трепти и като цяло е много по-добър за околната среда.

Още полезни статии:

Защо ъпгрейдването на халогенни светлини с LED не е достатъчно?

Защо да премина от халоген към LED?

Как да изберем правилната светлина в детската стая?

8 неща, които трябва да имате предвид при осветлението на кухнята

Сензорно осветление или осветление със сензори

Как да изберем правилното осветление?

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 5% и не само

Изгодни цени

Продукти на супер цени