Осветителни продукти с интегрирано (вградено) ЛЕД Осветление

ЛЕД Осветление
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 3454 резултата

Показване на 1–28 от 3454 резултата

В момента Лед светлини има навсякъде – от домашни та чак до индустриални продукти и списъкът се увеличава всяка година. Лед Осветление може да се монтира навсякъде за всяка стая: на таван, в кухня, хол, баня  Бързото развитие на ЛЕД технологията води до повече продукти и подобрена производствена ефективност, което също води до по-ниски цени.

Светоизлъчващият диод (LED) е една от най-енергийно ефективните и бързоразвиващи се светлинни технологии днес. Качествените Продуктите излъчващи издържат по-дълго, по-трайни са и предлагат много по-добро качество на светлината от другите видове. Продуктите произвеждат светлина с до 90% по-голяма ефективност от крушките с нажежаема жичка. Лед светлините представлява светоизлъчващ диод или полупроводниково устройство, което излъчва видима светлина, когато през него преминава електрически ток. По същество е обратното на фотоволтаичната клетка (устройство, което преобразува видимата светлина в електрически ток).

Високата ефективност и насочеността на светодиодите ги прави идеални за много промишлени цели. Все по-често срещано в уличните осветителни тела. Oсветяването на паркинги, гаражи, пешеходните зони и други външни и закрити площи също.

Тъй като светодиодите са малки и насочени, са идеални за осветяване в кухня – например върху плотовете за готвене. Цветът на светлината на лампата може да варира от по-топъл чак до син, отколкото обикновено е желателно в кухнята. Затова е важно да сравните продуктите, за да намерите най-добрата светлина за вашето пространство.

Осветлението може да се използва за замяна на почти всеки вид осветление в наши дни. Независимо дали търсите Лед Осветление за кухня, за таван, за баня, лед крушки или лед пури, лед телата правят идеалната замяна. Това е така, защото осветлението е много по-ефективно от всички други видове осветление, което означава, че можете да спестите до 90% от разходите за енергия! Също имат изключително дълъг живот в сравнение с по-старите технологии за осветление. Имаме богат избор (включително такива с възможност за димиране) с много различни спецификации, от които да избирате. Използвайте филтрите, за да намерите бързо и лесно подходящите продукти.

Предимства:

Има много причини. По-долу сме изброили най-важните предимства Лед Осветление:

  • Висока икономия на енергия до 90%.
  • По-ниски разходи за поддръжка и подмяна
  • Висока ефективност
  • Дълъг експлоатационен живот
  • Висока светлинна мощност
  • Не съдържа токсични вещества
  • Издръжлив и рециклируем
  • Добър за околната среда
  • Намалява емисиите на C02

Едно предимство, което веднага се откроява, е ниската мощност. Това гарантира, че една лед крушка консумира много по-малко енергия, като същевременно осигурява същата производителност като конвенционалната крушка, която изисква много повече енергия. Основната разлика се отразява в разходите за енергия, тъй като те са с до 90% по-ниски при използване на лед осветителни тела! И ще забележите това веднага по сметката си за енергия!

На какво трябва да обърна внимание?

В коя стая трябва да се монтира Лед Осветление? Това е много важно, защото всяка стая има различно предназначение. Искате ли да добавите допълнителна атмосфера към стаята или искате ярка или малко по-ярка светлина?

Коя цветна температура е най-подходяща? Има много опции тук. От изключително топла бяла светлина (1800K – 2700K) до бяла дневна светлина (6500K).

Каква светлинна мощност ми е необходима? Искате ли да използвате лед осветителни тела в голяма стая например голям хол? Тогава е подходяща висока светлинна мощност (500 – 1000 лумена за лампа). За по-малки помещения, където атмосферата е особено важна например спалня, е достатъчна лед крушка с по-малък брой лумени (от 200).

Дали е добро за околната среда?

Да! Когато купувате лед осветително тяло, вие допринасяте за един по-чист свят. Лед светлините не съдържат токсични вещества, какъвто е случаят с флуоресцентни лампи, крушки с нажежяема жичка или енергоспестяващи крушки. Тъй като лампите са по-издръжливи и траят по-дълго от конвенционалното, вие също помагате за намаляване на емисиите на C02. Лед продуктите също така винаги могат да се рециклират. Затова не ги изхвърляйте заедно с битовите си отпадъци, а ги предайте на място за рециклиране близо до вас!

Каква цветна температура трябва да избера за моето Лед Осветление?

Лед светлините се предлагат в същите светли цветове като конвенционалните.

GAMALIGHT предлага пълна гама от продукти за Осветление, които да отговавят на вашите нужди от светлина. Продуктите са най-разнообразни като лед ленти, крушки, лампи, търговско и индустриално.