Показване на 1–50 от 2082 резултата

Лед Осветление – светоизлъчващ диод или полупроводниково устройство, което излъчва видима светлина, когато през него преминава електрически ток. По същество е обратното на фотоволтаичната клетка (устройство, което преобразува видимата светлина в електрически ток).

Светоизлъчващият диод (LED) е една от най-енергийно ефективните и бързоразвиващи се светлинни технологии днес. Качествените Продуктите за лед осветление издържат по-дълго, по-трайни са и предлагат сравнително или по-добро качество на светлината от другите видове.
Продуктите произвеждат светлина до 90% по-ефективно от крушките с нажежаема жичка.

В момента Лед Осветление има навсякъде – от домашни та чак до индустриални продукти и списъкът се увеличава всяка година. Бързото развитие на ЛЕД технологията води до повече продукти и подобрена производствена ефективност, което също води до по-ниски цени.

Високата ефективност и насочеността на светодиодите ги прави идеални за много промишлени цели. ЛЕД осветление са все по-често срещани в уличното осветление. Oсветяването на паркинги, гаражи, пешеходните зони и други външни и закрити площи също.

Тъй като светодиодите са малки и насочени, са идеални за осветяване на кухенски помещения – плотове за готвене. Цветът на светлината на лампата може да варира от по-топъл чак до син, отколкото обикновено е желателно в кухнята. Затова е важно да сравните продуктите, за да намерите най-добрата светлина за вашето пространство.

GAMALIGHT предлага пълна гама от продукти за лед осветление, за да отговори на вашите нужди от светлина. Продуктите са най-разнообразни като лед ленти, крушки, лампи, търговско и индустриално.