ЛЕД Осветление

ЛЕД Осветление
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 2666 резултата

Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 2666 резултата

Лед осветление – светоизлъчващ диод или полупроводниково устройство, което излъчва видима светлина, когато през него преминава електрически ток. По същество е обратното на фотоволтаичната клетка (устройство, което преобразува видимата светлина в електрически ток).

Лед Осветление

Светоизлъчващият диод (LED) е една от най-енергийно ефективните и бързоразвиващи се светлинни технологии днес. Качествените Продуктите за лед осветление издържат по-дълго, по-трайни са и предлагат сравнително или по-добро качество на светлината от другите видове.
Продуктите произвеждат светлина до 90% по-ефективно от крушките с нажежаема жичка.

В момента Лед Осветление има навсякъде – от домашни та чак до индустриални продукти и списъкът се увеличава всяка година. Бързото развитие на ЛЕД технологията води до повече продукти и подобрена производствена ефективност, което също води до по-ниски цени.

Високата ефективност и насочеността на светодиодите ги прави идеални за много промишлени цели. ЛЕД осветление са все по-често срещани в уличните осветителни тела. Oсветяването на паркинги, гаражи, пешеходните зони и други външни и закрити площи също.

Тъй като светодиодите са малки и насочени, са идеални за осветяване на кухенски помещения – плотове за готвене. Цветът на светлината на лампата може да варира от по-топъл чак до син, отколкото обикновено е желателно в кухнята. Затова е важно да сравните продуктите, за да намерите най-добрата светлина за вашето пространство.

Лед осветлението може да се използва за замяна на почти всеки вид осветление в наши дни. Независимо дали търсите лед осветление за кухня, лед осветление за таван, лед крушки или лед пури, лед осветителните тела правят идеалната замяна. Това е така, защото осветлението е много по-ефективно от всички други видове осветление, което означава, че можете да спестите до 90% от разходите за енергия! Също имат изключително дълъг живот в сравнение с по-старите технологии за осветление. Имаме богат избор от лед осветление (включително такива с възможност за димиране) с много различни спецификации, от които да избирате. Използвайте филтрите, за да намерите бързо и лесно подходящите продукти.

Какви са предимствата на Лед осветлението?

Има много причини. По-долу сме изброили най-важните предимства на лед светителните тела:

  • Висока икономия на енергия до 90%.
  • По-ниски разходи за поддръжка и подмяна
  • Висока ефективност
  • Дълъг експлоатационен живот
  • Висока светлинна мощност
  • Лед осветлението не съдържа токсични вещества
  • Издръжлив и рециклируем
  • Добър за околната среда
  • Лед осветлението намалява емисиите на C02

Едно предимство, което веднага се откроява, е ниската мощност на Лед осветлението. Това гарантира, че една лед крушка консумира много по-малко енергия, като същевременно осигурява същата производителност като конвенционалната крушка, която изисква много повече енергия. Основната разлика се отразява в разходите за енергия, тъй като те са с до 90% по-ниски при използване на лед осветителни тела! И ще забележите това веднага по сметката си за енергия!

На какво трябва да обърна внимание, ако искам да си купя лед светлини?

Искате ли да закупите лед осветление онлайн? Има няколко важни неща, които трябва да вземете предвид. Ще се радваме да ви помогнем да намерите подходящата лед светлина за вашите нужди. Можете също така да използвате нашия удобен филтър за избор, който да ви помогне да намерите правилното осветление.

В коя стая трябва да се монтира лед осветлението? Това е много важно, защото всяка стая има различно предназначение. Искате ли да добавите допълнителна атмосфера към стаята или искате ярка или малко по-ярка светлина?

GAMALIGHT предлага:

Лед осветление за хол

Лед осветление за спалня

Лед осветление за баня

Коя цветна температура е най-подходяща за моето Лед осветление? Има много опции тук. От изключително топла бяла светлина (1800K – 2700K) до бяла дневна светлина (6500K).

Каква светлинна мощност ми е необходима? Искате ли да използвате лед осветителни тела в голяма стая например голям хол? Тогава е подходяща висока светлинна мощност (500 – 1000 лумена за лампа). За по-малки помещения, където атмосферата е особено важна например спалня, е достатъчна лед крушка с по-малък брой лумени (от 200).

Дали Лед осветлението е добро за околната среда?

Да! Когато купувате лед осветително тяло, вие допринасяте за един по-чист свят. Лед светлините не съдържат токсични вещества, какъвто е случаят с флуоресцентни лампи, крушки с нажежяема жичка или енергоспестяващи крушки. Тъй като лед осветлението е издръжливо и трае по-дълго от конвенционалното осветление, вие също помагате за намаляване на емисиите на C02. Лед осветлението също така винаги може да се рециклира. Затова не ги изхвърляйте заедно с битовите си отпадъци, а ги предайте на място за рециклиране близо до вас!

Каква цветна температура трябва да избера за моето лед осветително тяло?

Лед светлините се предлагат в същите светли цветове като конвенционалните.

GAMALIGHT предлага пълна гама от продукти за лед осветление, за да отговори на вашите нужди от светлина. Продуктите са най-разнообразни като лед ленти, крушки, лампи, търговско и индустриално.