Фасадно Осветление

Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 660 резултата

Показване на 1–28 от 660 резултата

Фасадно осветление – Какво трябва да знаете!

GAMALIGHT предлага богата гама фасадно осветение с много различни разпределения на светлината. От акцентиране чак до прожекторно осветление: намерете правилното разпределение на светлината на фасадата на вашата сграда.

Изборът за фасадно осветление варира от много тесни до широки светлинни разпределения. По този начин могат да се реализират голямо разнообразие от концепции за осветяване. От прецизното подчертаване на малки детайли по фасадата до равномерното осветление на големи сгради с разпределение на светлината, чрез мощни прожектори. Като подчертаване на линейни фасадни елементи и лога.

Какво е фасадно осветление?

Фасадате обикновено е известна още като основната предна или лицевата страна на сградата. В архитектурно отношение фасадите са един от най-важните елементи на външния дизайн на една сграда, тъй като до голяма степен определят цялостното усещане на структурата. Освен това те играят решаваща роля по отношение на пропускливостта на светлината, акустичните характеристики и енергийната ефективност на сградата.

Фасадите оказват влияние върху постигането на превъзходна естетика и тук фасадното осветление влиза в игра. Добрв осветените фасади могат да превърнат скучната сграда в истинско привличане на очите, тъй като подчертава архитектурата и поставя акцент върху основните характеристики на сградата.

Според експерти изящно осветените сгради се открояват по-добре от останалите сгради. Подходящото фасадно осветление създава страхотно първо впечатление за сградата, което особено привлича служителите и клиентите.

Какво е значението на фасадното осветление?

Добре планираното фасадно осветление помага преди всичко за подчертаване на основните характеристики на сградата. Според водещите производители на осветление, подчертаването на фасадата на сгрдата я прави по-видима.

Според водещите производители на индустриално осветление, фасадата може да изглежда различен по форма или дизайн, когато е осветена от естествено осветление или изкуствено осветление през нощта. Променя външния си вид през целия ден, тъй като посоката на светлината продължава да се променя.