Осветление с Аплици

Аплици
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 1034 резултата

Показване на 1–28 от 1034 резултата

Аплик или Аплици – Голям избор от стенни лампи

Аплик или Аплици в миналото са били неразделна част от осветлението на стаята, съчетан с величествен полилей, те заедно придават на помещението елегантен вид, обогатявайки го още повече.

Един Аплик или Много Аплици могат да се поставят във всяко място у дома и във всяко помещение: в спалня, в баня, на коридора, на тавана.

Съвременният Аплик или Аплици нямат нищо общо със старите и без вкус. Днес има много модели, които могат да задоволят всяка нужда, подходящи са за всеки тип дом и са проектирани с особено внимание към детайлите.

Днес имаме възможност да избираме от много по-широка гама Аплик или Аплици. Благодарение на непрекъснато развиващия се дизайн и новите технологии, Аплик или Аплици вече не са обект, който да се разглежда в комбинация с окачения полилей.

Стенното осветление живее свой собствен живот, превръщайки се в основно допълнение към проученото осветление.

Тук ние предлагаме широка гама от Аплик или Аплици, които да отговорят на всяко изискване за осветление и стил.

Аплик или Аплици: защо трябва да изберете стенното осветление

Изборът на стенна лампа е забавен повод за игра със стил. Новите тенденции ни казват, че е възможно да се осмелим да изберем Аплик или Аплици за стена или таван, напълно различен от заобикалящата среда, за да създадете желания контраст. Това, което прави е възможността да придадете различен щрих на ниска цена. Всъщност един Аплик или много Аплици са средно по-евтини от полилей от същата колекция.

Стенната лампа със сигурност е подходяща за осветяване на коридори и ъгли, но по същия начин е подходяща и за всяка среда. Поради тази причина ние можем да ви помогнем да изберете този Аплик или Аплици, които ви подхождат най-добре. По отношение на излъчването на светлина, което ви позволява да осветите адекватно желаните пространства. Много модели са разработени с би-емисионна система, разпръскваща светлината по различен начин нагоре и надолу и позволяваща създаване на специфични оптични ефекти.

Един Аплик или Аплици вече не са прости и класически, а изненадват с оригинални форми. Проучени във всеки детайл, за да поразят окото и да станат център на интерес в една стая. Често те са снабдени с подвижно рамо, за да насочват светлината по желание, и ако са поставени на нощно шкафче, обогатяват спалнята и се трансформират в лампи за четене.

Да не забравяме и външния Аплик или Аплици за стена, абсолютни протагонисти на осветлението на тераси и веранди. В тази страница можете лесно да филтрирате всякакви Аплици, като изберете този, който ви подхожда най-добре.

Аплик или Аплици за всяка място и помещение у дома: коридор, антре, хол, спалня, баня, стена и таван

Изборът на Аплик или Аплици зависи преди всичко от средата, в която ще бъде поставен. Светлината на стенните лампи всъщност оживява околната среда, подобрява определени зони или определени предмети и украсява стаите. Всеки Аплик или Аплици са отлични за осветяване на особено тъмни зони. Като например стълбите, коридорите и особено входа, на който никога не се придава правилното значение по отношение на светлината.

Вместо това би било необходимо да се посвети гостоприемна и околна светлина на антрето, като се използва Аплик или Аплици. За да се даде яркост и приятно първо визуално въздействие. Коридорът обикновено е тесен, тъмен и не много гостоприемен. Тъй като се счита за място за преминаване и често се пренебрегва в осветлението и обзавеждането.

Всеки Аплик или Аплици са най-практичното и ефективно решение за най-добро осветление за коридор, което го прави веднага по-стилен.

В дневната можете да се забавлявате повече, като смесвате различни светлинни точки, за да осветите всеки ъгъл своевременно. Ако холът е достатъчно голям, идеалното е да комбинирате няколко източника на светлина. Например Аплик или Аплици до дивана за създаване на зона за релакс и красив пендел над масата в трапезарията.

Аплик или Аплици в спалнята

В спалнята Аплик или Аплици може да се използват вместо нощните лампи. Предимството е да не заемат опорната повърхност, тъй като се поставят до леглото, като можете да изберете и модели с шарнирни рамена или с класически абажури.

Голям избор от Аплик или Аплици в спалнята от най-добрите марки.

Стенните лампи за спалня са създадени с цел да осигурят правилното осветление в нощната зона в близост до леглото.

Благодарение на дизайна и различните видове материали, чрез Аплик или Аплици може да се създадат уютни кътчета. И са особено полезни, за да спестят място на нощното шкафче, а също и да нямат всички проводници за управление. Аплик или Аплици в спалнята се монтират лесно, с прости винтове и могат да бъдат фиксирани или регулируеми благодарение на регулируемите рамена или въртящия се дифузьор на светлина. По този начин светлинният лъч може да бъде насочен там, където е по-необходимо.

Аплик или Аплици с абажур, изработен от плат, защитава източника на светлина и са склонни да дават слаба и по-мека яркост, създавайки декоративен ефект върху стената; тези в стъклото напротив разпръскват топло и събрано осветление.

За да се получи желаната атмосфера, има варианти, оборудвани с димер за промяна на интензитета на светлината. Аплик или Аплици в спалнята се предлагат в различни стилове, просто трябва да изберете формата, материала и цвета, които са най-подходящи за обзавеждането на вашата спалня: можете да избирате между лъскав метал, боядисан алуминий, стъкло, дърво до качество пластмасов материал. Стенни лампи за спалня от последно поколение, са оборудвани с LED светлини за пестене на енергия и имат по-дълъг живот.

Аплик или Аплици за спалня са удобни и практични

Обикновено за осветяване на нощното шкафче отстрани на леглото се използва класическият вариант с абажур, но когато пространството, с което разполагате, е много намалено, за предпочитане е да изберете Аплик или Аплици за стена. С този тип осветление ще имате повърхността над нощното шкафче без никакви кабели и ще можете свободно да поставите например очилата или смартфона си.

Аплик или Аплици за спалня са наистина практични: те нямат кабели и превключвателят е директно върху структурата и това ще ви позволи да включвате и изключвате светлината, без да се налага да ставате от леглото. Друга наистина полезна функция на Аплиците, е че можете да използвате тези лампи като лампи за четене, които могат да бъдат ориентирани както ви харесва и това ще ви помогне много, например: докато четете книга.

Аплик или Аплици в спалнята са наистина важни аксесоари както за осветлението на спалнята, така и за мебелите, защото се използват за създаване на правилната светла атмосфера, която ще ви придружава при сън и почивка.

Аплик или Аплици в баня: основни светлинни точки

Осветлението на банята е от особено значение, за да се гарантира правилната светлина, докато се извършват дейности, посветени на личната грижа. Аплик или Аплици в банята са аксесоар, който ви позволява ефективно да осветите пространството в банята. Те също така ви позволяват да го обзаведете благодарение на разнообразието от налични материали, покрития и форми. Има модели Аплик или Аплици за баня с модерен дизайн, които се вписват идеално както в традиционен стил на обзавеждане, така и в съвременен стил на обзавеждане. Всичко това благодарение на минимални линии и хромирани материали.

Аплик или Аплици в баня – основната им функция е да осветява огледалото. Има няколко, дори много евтини, които ви позволяват да спестите пари, без да жертвате стил и естетика.

Общото правило е да спазвате правилния баланс, за да не рискувате да получите твърде тъмно или прекалено светло пространство. Често не е възможно да има естествена светлина във всяка баня, защото няма прозорци или защото е твърде малка. Ето защо е необходимо осветлението да се интегрира с внимателно подбран и позициониран Аплик или Аплици.

Аплик или Аплици в банята отстрани на огледалото

Ако вашата баня е анонимна и искате да я персонализирате, изберете две стенни лампи. Можете да ги поставите отстрани на огледалото достатъчно високо, за да осветят мивката. Това ви позволява да се огледате без досадни отражения. Или можете да изберете модел, който да поставите директно над огледалото.

В зависимост от личните си вкусове, можете да изберете по-класически лампи за баня или да предпочетете по-агресивни модели. За оптимален ефект можете да съчетаете дизайна на Аплик или Аплици за баня със стила на оборудването и арматурата за баня. Цветовете, избрани за стените и обзавеждането, също играят съществена роля. Тъй като те допринасят за определянето на характера на това пространство и могат да улеснят дифузията или поглъщането на светлината.

Подобрете осветлението на огледалото в банята със Аплик или Аплици

Банята е стаята, посветена на грижата за нашия външен вид и възможността да разчитате на правилното осветление ви позволява да извършвате ежедневните действия с по-голяма прецизност и ефективност.

Решението да имате само един Аплик или Аплици в банята. За правилното осветление в банята е важно да осигурите добро общо осветление от горната част на тавана, което трябва да бъде свързано с поредица от решения, предназначени за някои фокусни точки, като огледалото в банята. Всъщност фокусните точки на банята са мивката и огледалото, които заслужават специално осветление.

Правилното осветление на огледалото е една от важните стъпки. Гарантира, че тези, които използват банята всеки ден, могат да работят бързо в пространство, което е едновременно функционално и приятно.

Аплик или Аплици за баня са основни дизайнерски обекти за равномерно разпределение на светлината. По-специално, наличието на стенни лампи е необходимо около огледалото над мивката, където е важно да има ясна и интензивна светлина. В тази зона можете да инсталирате всякакви Аплик или Аплици отстрани на огледалото, които омекотяват сенките.

Като алтернатива един Аплик или няколко Аплици могат да бъдат поставени в горната част на огледалото за баня. Ако огледалото и мебелите са достатъчно големи, по-добре е да се спрете на линейните стенни лампи.

Освен това можете да изберете цветовата температура на светлината в топли, естествени или студени нюанси. Друг много важен елемент, който трябва да имате предвид при осветяването на банята, е класът на изолация IP. Тя трябва да бъде адаптирана към влажна среда каквато е банята.

Дизайнерските стенни лампи са не само инструменти за осветяване на пространства, но и истински мебели, които се отличават със своята форма и красота. Има Аплик или Аплици с различни стилове, от модерни стенни лампи, които отразяват този стил, до такива с ретро покритие или класически стенни лампи, богати на декоративни вложки. Минимални, дискретни и основни Аплик или Аплиците също са много популярни.