Аплици

Show Filters

Показване на 1–28 от 766 резултата

Show Filters

Показване на 1–28 от 766 резултата

Аплик за стена – Голям избор от стенни лампи

Аплик за стена в миналото е бил неразделна част от осветлението на стаята, съчетан с величествен полилей, те придават на помещението елегантен вид, обогатявайки го още повече.

Аплик за стена може да се постави във всяко място у дома и във всяко помещение: в спалня, в баня, на коридора, на тавана.

Съвременните аплици за стена нямат нищо общо със старите и без вкус. Днес има много модели, които могат да задоволят всяка нужда, подходящи са за всеки тип дом и проектиран с особено внимание към детайлите.

Днес имаме възможност да избираме от много по-широка гама аплици за стена. Благодарение на непрекъснато развиващия се дизайн и новите технологии, аплик за стена вече не е обект, който да се разглежда в комбинация с окачения полилей.

Стенното осветление живее свой собствен живот, превръщайки се в основно допълнение към проучено осветление.

Тук ние предлагаме широка гама от аплици, които да отговорят на всяко изискване за осветление и стил.

Аплик за стена: защо трябва да изберете стенното осветление

Изборът на стенна лампа е забавен повод за игра със стил. Новите тенденции ни казват, че е възможно да се осмелим да изберем аплици за стена, напълно различен от заобикалящата среда, за да създадете желания контраст. Това, което прави е възможността да придадете различен щрих на ниска цена. Всъщност един аплик за стена е средно по-евтиевтин от полилей от същата колекция.

Стенната лампа със сигурност е подходяща за осветяване на коридори и ъгли, но по същия начин е подходяща и за всяка среда. Поради тази причина ние можем да ви помогнем да изберете този аплик за стена, който ви подхожда най-добре. По отношение на излъчването на светлина, което ви позволява да осветите адекватно желаните пространства. Много модели са разработени с би-емисионна система, разпръскваща светлината по различен начин нагоре и надолу и позволяваща създаване на специфични оптични ефекти.

Аплик за стена вече не е прости и класически, изненадват с оригинални форми. Проучени във всеки детайл, за да поразят окото и да станат център на интерес в една стая. Често те са снабдени с подвижно рамо, за да насочват светлината по желание и, ако са поставени на нощно шкафче, обогатяват спалнята и се трансформират в лампи за четене.

Да не забравяме и външния аплик за стена, абсолютни протагонисти на осветлението на тераси и веранди. В тази страница можете лесно да филтрирате аплиците, като изберете този, който ви подхожда най-добре.

Аплик за всяка място и помещение у дома: коридор, вход, хол, спалня, баня, стена и таван

Изборът на аплик за стена зависи преди всичко от средата, в която ще бъде поставен. Светлината на стенните лампи всъщност оживява околната среда, подобрява определени зони или определени предмети и украсява стаите. Аплиците за стена са отлични за осветяване на особено тъмни зони. Като например стълбите, коридорите и особено входа, на който никога не се придава правилното значение по отношение на светлината.

Вместо това би било необходимо да се посвети гостоприемна и околна светлина на входа, като се използва аплик за стена. За да се даде яркост и приятно първо визуално въздействие. Коридорът обикновено е тесен, тъмен и не много гостоприемен. Тъй като се счита за място за преминаване и често се пренебрегва в осветлението и обзавеждането.

Аплик за стена е най-практичното и ефективно решение за най-добро осветяване на коридора, което го прави веднага по-стилен.

В дневната можете да се забавлявате повече, като смесвате различни светлинни точки, за да осветите всеки ъгъл своевременно. Ако холът е достатъчно голям, идеалното е да комбинирате няколко източника на светлина. Например аплик за стена до дивана за създаване на зона за релакс и красив пендел над масата в трапезарията.

Аплик за стена в спалнята

В спалнята аплик за стена може да се използват вместо нощните абажури. Предимството е да не заемат опорната повърхност, тъй като се поставят до леглото, като можете да изберете и модели с шарнирни рамена или с класически абажури.

Голям избор от аплици за стена в спалнята на най-добрите марки

Стенните лампи за спалня са са създадени с цел да осигурят правилното осветление в нощната зона в близост до леглото.

Благодарение на дизайна и различните видове материали, аплик за стена може да създаде уютни кътчета. И са особено полезни, за да спестят място на нощното шкафче, а също и да нямат всички проводници за управление. Аплик в спалнята се монтира за стена лесно, с прости винтове и могат да бъдат фиксирани или регулируеми благодарение на регулируемите рамена или въртящия се дифузьор на светлина. По този начин светлинният лъч може да бъде насочен там, където е по-необходимо.

Аплик за стена с абажур, изработен от плат, защитават източника на светлина и са склонни да дават слаба и по-мека яркост, създавайки декоративен ефект върху стената; тези в стъклото напротив разпръскват топло и събрано осветление.

За да се получи желаната атмосфера, има варианти, оборудвани с димер за промяна на интензитета на светлината. Аплик за стена в спалнята се предлага в различни стилове, просто трябва да изберете формата, материала и цвета, които са най-подходящи за обзавеждането на вашата спалня: можете да избирате между лъскав метал, боядисан алуминий, стъкло, дърво до качество пластмасов материал. Стенни лампи за спалня от последно поколение, са оборудвани с LED светлини за пестене на енергия и имат по-дълъг живот.

Аплик за спалня: удобни и практични

Обикновено за осветяване на нощното шкафче отстрани на леглото се използва класическият abat-jour, но когато пространството, с което разполагаме, е много намалено, за предпочитане е да изберете аплик за стена. С този тип осветление ще имате повърхността над нощното шкафче без никакви кабели и ще можете свободно да поставите например очилата или смартфона си.

Аплиците за спалня са наистина практични: те нямат кабели и имат превключвателя директно върху структурата си и това ще ви позволи да включвате и изключвате светлината, без да се налага да ставате от леглото. Друга наистина полезна функция на аплик за стена е, че можете да използвате тези лампи като лампи за четене, които могат да бъдат ориентирани както ви харесва и това ще ви помогне много, например, докато четете книга.

Аплик за стена в спалнята са наистина важни аксесоари както за осветлението на спалнята, така и за мебелите, защото се използват за създаване на правилната светла атмосфера, която ще ви придружава при сън и почивка.

Аплик за стена в баня: основни светлинни точки

Осветлението на банята е от особено значение, за да се гарантира правилната светлина, докато се извършват дейности, посветени на личната грижа. Аплиците в банята са аксесоар, който ви позволява ефективно да осветите пространството в банята. Те също така ви позволяват да го обзаведете благодарение на разнообразието от налични материали, покрития и форми. Има модели аплици за баня с модерен дизайн, които се вписват идеално както в традиционен стил на обзавеждане, така и в съвременен стил на обзавеждане. Всичко това благодарение на минимални линии и хромирани материали.

Аплик за стена в баня основната му функция е да осветява огледалото. Има няколко, дори много евтини, които ви позволяват да спестите пари, без да жертвате стил и естетика.

Общото правило е да спазвате правилния баланс, за да не рискувате да получите твърде тъмно или прекалено светло пространство. Често не е възможно да има естествена светлина във всяка баня, защото няма прозорци или защото е твърде малка. Ето защо е необходимо осветлението да се интегрира с внимателно подбран и позициониран аплици за стена.

Аплик за стена в банята отстрани на огледалото

Ако вашата баня е анонимна и искате да я персонализирате, изберете две важни стенни лампи. Можете да ги поставите отстрани на огледалото достатъчно високо, за да осветят мивката. Това ви позволява да се огледате без досадни отражения. Или можете да изберете модел, който да поставите директно над огледалото.

В зависимост от личните си вкусове, можете да изберете по-класически лампи за баня или да предпочетете по-агресивни модели. За оптимален ефект можете да съчетаете дизайна на аплици за баня със стила на оборудването и арматурата за баня. Цветовете, избрани за стените и обзавеждането, също играят съществена роля. Тъй като те допринасят за определянето на характера на това пространство и могат да улеснят дифузията или поглъщането на светлината.

Подобрете осветлението на огледалото в банята със аплик

Банята е стаята, посветена на грижата за нашия външен вид и възможността да разчитате на правилното осветление ви позволява да извършвате ежедневните действия с по-голяма прецизност и ефективност.

Решението да имате само един аплик в банята е да избягвате. За правилното осветление в банята е важно да осигурите добро общо осветление от горната част на тавана, което трябва да бъде свързано с поредица от решения, предназначени за някои фокусни точки, като огледалото в банята. Всъщност фокусните точки на банята са мивката и огледалото, които заслужават специално осветление.

Правилното осветление на огледалото е една от важните стъпки. Гарантира, че тези, които използват банята всеки ден, могат да работят бързо в пространство, което е едновременно функционално и приятно.

Аплиците за баня са основни дизайнерски обекти за равномерно разпределение на светлината. По-специално, наличието на стенни лампи е необходимо около огледалото над мивката, където е важно да има ясна и интензивна светлина. В тази зона можете да инсталирате апликациите отстрани на огледалото, които омекотяват сенките.

Като алтернатива,аплиците могат да бъдат поставени по горния ръб на огледалото за баня. Ако огледалото и мебелите са достатъчно големи, по-добре е да се спрете на правоъгълните стенни лампи.

Освен това можете да изберете цветовата температура на светлината в топли, естествени или студени нюанси. Друг много важен елемент, който трябва да имате предвид при осветяването на банята, е класът на изолация IP. Тя трябва да бъде адаптирана към влажна среда като банята.

Дизайнерските стенни лампи са не само инструменти за осветяване на пространства, но и истински мебели, които се отличават със своята форма и красота. Има стенни лампи с различни стилове, от модерни стенни лампи за среди, които отразяват този стил, до такива с ретро покритие или класически стенни лампи, богати на декоративни вложки. Минимални, дискретни и основни стенни светлини също са много популярни.