Осветление за Баня

Вътрешно Осветление
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 403 резултата

Показване на 1–28 от 403 резултата

ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА БАНЯ

Вашето чувство за вкус може да направи всичко в създаването на зашеметяваща баня с красиво осветление! Осветителните тела за баня се предлагат в няколко основни стила: аплици, плафониери за баня и таванни лампи за баня. В рамките на тези категории ще намерите широка гама от интересни форми и цветови комбинации, от елегантни аплици за баня до винтидж тела от месинг, бронз и стъкло. Търсите решение за малка баня? Имате нужда от идеи за баня за гости? За нов ремонт? Или искате да надстроите сегашните си лампи за баня? Ние имаме широка гама от осветление, за да превърнем вашата визия за баня в реалност.

ВИДОВЕ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА ЗА БАНЯ

Преди да пазарувате от нашата колекция разгледайте нашите бързи справки по-долу. Тези съвети може да ви помогнат да се почувствате по-подготвени, докато разглеждате лампи за баня, за да купувате онлайн.

 • Осветление за баня:

  Осветителните тела са светлините, които осветяват огледало за тоалетна над мивката в банята. Това е важен източник на светлина, който осигурява осветление на задачите, за да ви помогне да подгответе и нанесете грим. Може също така да служи като основен компонент на стила в дизайна на осветление за малки бани или складови помещения.

 • Стенни аплици за баня:

  Това са осветителни тела за баня, монтирани на стена, които вероятно ще монтирате от двете страни на огледалото в банята. Когато се комбинира с друга лампа над огледало или с таванна лампа за баня, този осветителен слой може да премахне сенките и да осигури равномерно осветление. В голяма баня, аплиците могат да бъдат поставени за целите на акцентно осветление. Трябва да помислите за стила и размера на огледалото за баня, когато избирате аплици за баня. Например, може да искате да съчетаете минималистично огледало без рамка с комплект модерни аплици за баня. По-тесните огледала в малките бани може да се нуждаят само от аплици за баня от двете страни, разположени на около 50-60 см един от друг и може да не се нуждаят от осветителни тела отгоре.

 • Осветителни тела за таван в банята:

  Докато в малките бани около огледалото може да са първите, които ви идват на ум, пълните светлинни слоеве ще включват и таванни светлини за баня, за да осигурят допълнително осветление. Помислете за разположението и броя на общите лумени в комбинация с всяко осветление за баня, за да определите кое е най-доброто осветление за таван в банята за вашето пространство. Като общо правило, баните изискват най-малко 70 лумена на 30 кв.см.

 • Полилеи и пендели за баня:

  Клиентите често са изненадани да научат, че полилеите и пенделите могат да бъдат включени в дизайна на осветлението за баня! При пенделите за баня ще трябва да вземете предвид няколко допълнителни елемента извън яркостта на светлината. Трябва да прегледате оценките за безопасност при влага за всяко устройство и да се консултирате с лицензиран електротехник, за да определите най-безопасното място за инсталиране на висящо лампа в банята.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА БАНЯ

Имате ли въпроси относно избора и монтажа на осветление за баня? Вижте някои от най-често задаваните въпроси по-долу.

Как да осветите малка баня за гости или основна баня?

В GAMALIGHT предлагаме различни модели стенни и таванни лампи за баня. Броят на крушките и общият брой тела, необходими в плана за осветление, зависят от размера на банята и желаното ниво на светлина. Например, в основните бани, където редовно се извършва нанасяне на грим, ярка, равномерна светлина през огледалото за суета е от съществено значение. Въпреки това, в малка или половин бани, използвани основно от гостите, може да е подходяща по-слаба светлина с повече атмосфера.

Добро ли е да се използва лед осветление за баня?

Ако енергийната ефективност и дългият живот са вашите основни приоритети, тогава лед осветителните тела за баня са страхотно решение за осветление! Много от нашите тела могат да станат LED с добавяне на лед крушка. Просто се консултирайте с максималната мощност на продукта и подробностите за монтажа на крушката, налични в описанието на продукта, за да намерите правилната крушка за вашето тяло.

Имат ли нужда лампите за баня от допълнителна защита?

Някои тела имат открити крушки, докато други имат защитни капаци. Материалите за светли нюанси за баня могат да варират от матирано до прозрачно стъкло, плат или дори искрящи кристали. Помислете кой нюанс може да работи добре с цветовете и текстурите, които вече са във вашата баня. Повечето от нашите дизайни идват с включени абажури, но можете също да разгледате нашите абажури, ако искате да вземете дизайна на аплици за баня в свои ръце!

Когато знаете основите на осветлението в банята, можете да оставите креативността си да тече, за да направите уникално изявление със стила на банята си!