Полилеи и Пендели с интегрирано ЛЕД Осветление

ЛЕД Полилеи и Пендели
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 188 резултата

Показване на 1–28 от 188 резултата

Забавлявайте се, осветявайки дома си: изберете си висящ, закрепен за таван, полилей от нашата богата гама ЛЕД полилеи и пендели

Забавлявайте се, след като вече сте погрижили за осветяването на къщата, апартамента, вашия хол, кухня, трапезария, спалня, детска стая, антре с нашите висящи осветителни тела – ЛЕД полилеи. Изборът на домашно осветление вече става все по-интересен и забавен и защото днешният пазар предлага много възможности както в дизайн, така и в стил.

ЛЕД полилеи – те са определено едни от най-популярните варианти за осветление. Те следват тенденциите в осветлението и обзавеждането, всъщност е възможно да ги намерите в различни стилове. Най-вече в модерен и съвременен стил, съобразени с последните новини и тенденции в осветлението.

Последната иновация в осветителната индустрия позволи на дизайнерите да използват широка гама с необичайни варианти на дизайн. Подобрени от възможността за използване на ЛЕД технология за висящи осветителни тела. Поради тази причина светодиодните полилеи често са проектирани да създават игра на светлина чрез оригиналните си форми.

Красивите ЛЕД полилеи често ни изненадват със своите специфични линии. Те се превръщат в дизайнерски обекти, които поставени в центъра на стаята, окачени за тавана в нашия хол, спалня, кухня, обзавеждат и осветяват едновременно.

Елегантните ЛЕД полилеи са оборудвани с вградени светодиоди. Това в сравнение с обикновената крушка има много по-дълъг живот, което позволява значително спестяване на енергия.

Правилното осветление за всяка стая

Красив ЛЕД полилей може да се постави над масата за кухня или в хол. Също така може да се монтира и в спалня. За правилно осветяване на определено пространство, която е много важна в тези стаи. Около маса се събирате, за да вечеряте и при специални поводи, за да прекарате време заедно. Затова е важно осветлението да не е досадно, да има подходяща цветова температура и светлината да се излъчва по разсеян начин.

Тези характеристики са добавена стойност при всички ЛЕД полилеи като цяло. Обикновено се предлагат различни варианти с различни цветови температури.

Предлагат се много модели ЛЕД полилеи, подходящи не само за осветяване на всякакви домашни среди, но и за търговски помещения, офиси и хотели. Що се отнася до формите, се предлагат богата гама от ЛЕД полилеи, подходящи за различни стаи в дома, както за кухня и за хол така и за спалня.

Представете си красив ЛЕД полилей, предназначен точно за над кухненската маса в хол, ефектът е гарантиран. Перфектна комбинация от дизайн и ЛЕД технология.

В нашия онлайн магазин за осветление ще намерите стотици ЛЕД полилеи от най-добрите марки осветителни тела за България. Много от нашите продукти са произведени с висококачествени материали. Технологично напреднали и проектирани от най-добрите дизайнери в сектора на осветлението.

ЛЕД полилеи с вградено лед осветление

Търсите перфектно екологично осветително тяло за вашето пространство? LED полилеите са идеалният избор за всеки, който иска да направи не само впечатление, но и да си помогне за намаляване на общата консумация на енергия. Има LED полилеи за всеки стил и стая – за хол, кухня, спалня, детска стая, трапезария и др.

Каква е разликата между ЛЕД съвместими полилеи и ЛЕД полилеи с вградено осветление?

  • ЛЕД съвместими полилеи се отнасят до полилеи, които са със сменяеми ЛЕД крушки. Тъй като повечето тела са съвместими с ЛЕД крушки, опциите и дизайните на лампите, които се търсят и са съвместим с ЛЕД полилей, са огромни. Често срещаните дизайни включват лампи във вид на свещ за по-традиционен външен вид или спутник за тези, които предпочитат модерно и съвременно усещане. Въпреки че повечето висящи осветителни тела са съвместими с ЛЕД крушки, не всички са. Не забравяйте да прочетете спецификациите, преди да закупите, за да разберете съвместимостта на вашия полилей. Този тип лед полилеи обикновено са предпочитани за осветяване на по-големи стаи без да се налага допълнително осветяване – например хол, кухня, спалня. Предпочитани са поради факта че идват с определен брой гнезда за лампи или крушки, и ако се изчисли правилно самият полилей може да освети цялата стая без никакви проблеми.
  • ЛЕД полилеите с вградено диодно осветление – за разлика от ЛЕД съвместимите полилеи са с вградени светлини в осветителното тяло. Използвайки диоди, тези тела имат малки светлини, които всъщност са включени в конструкцията на устройството. Това означава, че няма нужда от допълнителни лампи или крушки и следователно никога не е необходимо да инсталирате или сменяте крушка. Тъй като тези тела са по-рядко срещани от полилеите, съвместими с ЛЕД, разнообразието не е толкова голямо. Въпреки това, за тези, които търсят невероятно изявление за своето пространство, силно препоръчваме ЛЕД полилеи монтирани за таван в хол, кухня или спалня. Ще създават страхотно впечатление.

ЛЕД Полилеите са красиви

ЛЕД полилеите са идеалното съчетаване на елегантен дизайн и авангардни технологии. Осигурявайки ярко, привлекателно, енергийно ефективно осветление както за домове, така и за търговски помещения. ЛЕД полилеите са красиви, много функционални и практически не изискват поддръжка. С ЛЕД осветление, което издържат до 50 пъти по-дълго от осветлението с полилеи с лампи с нажежаема жичка. Актуализирайте външния вид на дома си и добавете стил към вашето пространство с великолепни ЛЕД полилеи. От дизайнерски марки като Замбелис, Майтони и др. Всички ЛЕД полилеи са идеални за съвременно антре, трапезарии, кухни, хол или спалня. Преди да купите, ако търсите ЛЕД полилей за вашата трапезария, кухня или хол, уверете се, че мащабът на вашия полилей е в баланс с размера на вашата стая или маса и височината на тавана. Използвайте нашия калкулатор за размера на полилея, за да ви помогне да определите идеалния размер за вашия ЛЕД полилей.

Ако търсите от къде да закупите полилеи онлайн, GAMALIGHT има варианти, които със сигурност ще задоволят и най-взискателния купувач. Имаме безброй стилове на полилеи и ако искате да стесните избора си до нещо по-специфично, използвайте филтъра на сайта ни. GAMALIGHT е най-доброто място за пазаруване, ако търсите къде да купите полилеи онлайн. И не забравяйте, че ние предлагаме безплатна доставка за всяка поръчка над 200лв., така че купете полилеи днес и ще ги доставим безплатно.