ЛЕД Полилеи и Пендели

Show Filters

Показване на 1–28 от 55 резултата

Show Filters

Показване на 1–28 от 55 резултата

ЛЕД Полилеи и Пендели – Още от изобретяването на светодиода, съвременните дизайнери на осветление са преминали всякакви граници. Сега създават смели, креативни дизайни, които преди това не са били възможни. Няма по-голям пример за тези завладяващи дизайни.

Благодарение на новата технология на осветление всичи ЛЕД пендели и полилеи вече се предлагат в редица форми. От невероятно минимални, линейни до изящни, скулптурни дизайни. Поради това ЛЕД полилеите и пенделите са най-красивите от всички осветителни тела, което ги прави идеалната забележителност във всяка стая.

Предимствата на ЛЕД полилеите

В сравнение с други източници на светлина, светодиодите позволяват по-голяма гъвкавост на дизайна и са по-добри за околната среда. Изискват далеч по-малко поддръжка. Всички ЛЕД полилеи и пендели използват до 90% по-малко енергия от крушката с нажежаема жичка. Същевременно осигуряват същото количество светлина. Това драстично намалява потреблението на енергия и също така помага да се предпази ЛЕД полилеите от прекомерна топлина. В допълнение към използването на много по-малко енергия, светодиодите издържат до 50 000 часа или 20 години употреба, като по този начин драстично намаляват нуждата и разходите за поддръжка или подмяна на крушки.

Как да изберем от множеството ЛЕД полилеи и пендели?

Следващото нещо, което трябва да имате предвид при избора им е размерът на стаята. Размерът на ЛЕД полилея или пендела трябва да е съобразен с размера на стаята. За да не се усеща пространството претрупано поради прекалено голямо тяло или недостатъчно осветено, защото светлината е твърде малка.

Те се избират се с диаметър в сантиметри, равен на сбора от дължината плюс ширината на стаята във метри.В допълнение към разглеждането на размера на стаята е важно да помислите и колко високи са таваните. В голямо фоайе с високи тавани, голям ЛЕД полилей с множество нива ще осигури необходимата светлина.

Последното нещо, върху което трябва да се вземе решение при избора на осветление с ЛЕД Пендели и Полилеи:

Декоративна, богато украсена светлина ще удиви гостите и ще бъде в центъра на вниманието. Или модерен ЛЕД полилей от кристал ще добави фин романтичен щрих към трапезарията или спалнята. Полилеите също могат да бъдат забавни като допълнения към зоните за хранене на открито.

На двора или беседка ЛЕД полилей или пендел ще донесе много светлина, докато се провеждат събития на открито.