Осветление с ЛЕД Лампи и Крушки

ЛЕД Лампи и Крушки
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 1054 резултата

Показване на 1–28 от 1054 резултата

ЛЕД Лампи или Крушки са източници на светлина, използвайки светодиоди (LED). Те са значително по-енергийно ефективни от еквивалентните лампи с нажежаема жичка и от повечето флуоресцентни лампи. Най-ефективните имат ефективност от 200 лумена на ват (Lm/W ). Също така имат живот много пъти по-дълъг от традиционните лампи с нажежаема жичка.

Предимства на ЛЕД Крушки:

Има много причини, поради които си струва да преминете към ЛЕД Лампи. По -долу сме изброили най -важните им предимства. Не чакайте повече и изберете вашето лед осветление от GAMALIGHT.

  • Висока икономия на енергия до 90%.
  • По-ниски разходи за поддръжка и подмяна
  • Висока ефективност
  • Дълъг експлоатационен живот
  • Висока светлинна мощност
  • Не съдържат токсични вещества
  • Не се нагряват като стандартните лампи
  • Издръжливи и рециклируеми са
  • Добъри за околната среда
  • Лед осветлението намалява емисиите на C02

Едно предимство, което веднага се откроява, е ниската им мощност. Това гарантира, че една лед лампа консумира много по -малко енергия, като същевременно осигурява същата производителност като конвенционалната крушка, която изисква много повече енергия. Основната разлика се отразява в разходите за енергия, тъй като те са с до 90% по-ниски при използване на лед осветление! И ще забележите това веднага по сметката си за енергия!

На какво трябва да обърна внимание, ако искам да си купя ЛЕД Лампи?

Има няколко важни неща, които трябва да вземете предвид. Ще се радваме да ви помогнем да намерите подходящата лед крушка за вашите нужди. Можете също така да използвате нашия удобен филтър за избор, който да ви помогне да намерите правилната крушка.

В коя стая ще искам да монтирам?

Това е много важно, защото всяка стая има различно предназначение.

С какъв цокъл трябва да бъдат?

След като сте решили в коя стая и с каква цел искате да обслужвате с няколко ЛЕД Лампи или една, можем да започнем да търсим подходящия цокъл или казано по друг начин фитинг. Винаги проверявайте цокъла на съществуващото си осветление. Нашите лед крушки служат като заместител 1:1 на конвенционалното осветление в същите фитинги, без да се налага да сменяте цокъла.

Коя цветна температура е най-подходяща?

Има много опции тук. От – изключително топла бяла светлина (1700K – 2700K) до бяла дневна светлина (6500K).

Предлагат се в същите светли цветове като конвенционалните крушки.

Таблицата по -долу показва кои са те и за кои помещения са особено подходящи:

Цветна Температура Келвини Информация + Област на приложение
Много топла светлина 1800К-2700К Изключително топлата бяла светлина – може да се разглежда като атмосферна светлина, напомняща за романтична светлина на свещи. Този топъл цвят се използва главно в помещение с шезлонги, хотелиерство или у дома в хола или спалнята.
Топла бяла светлина 3000К Топла бяла светлина се препоръчва, когато искате да създадете релаксираща атмосфера. Следователно този светъл цвят е идеален за ресторанти, хотели, приемни, фоайета, съблекални и чакални.
Неутрална бяла светлина 4000К Неутрлната бяла светлина увеличава концентрацията и подобрява визуалното представяне. Следователно този светъл цвят е идеален за офиси, училища и други работни среди като фризьорски салони, складове, фабрики и шоуруми
Дневна светлина 6500К Лед осветлението на дневна светлина също увеличава концентрацията и подобрява визуалните характеристики. Следователно той е идеално пригоден за среда, където се извършва подробна работа, като болници и работилници.

Каква мощност и светлинна мощност са необходими за моите?

Искате ли да използвате лед крушката в голяма стая? Тогава е подходяща висока светлинна мощност (500 – 1000 лумена). За по -малки помещения или помещения, където атмосферата е особено важна, е достатъчна лед крушка с по -малък брой лумени (от 200). Искате ли да знаете повече за избора на правилните лумени? Щракнете тук, за да прочетете нашия блог за избора на лумени според стаята.

Дали моите ЛЕД Лампи са полезни за околната среда?

Да! Когато купувате лед крушки, вие допринасяте за един по-чист свят. Те не съдържат токсични вещества, какъвто е случаят с флуоресцентни лампи или енергоспестяващи лампи. Тъй като лед осветлението е издръжливо и трае по-дълго от конвенционалното осветление, вие също помагате за намаляване на емисиите на C02. Също така винаги може да се рециклират. Затова не ги изхвърляйте заедно с битовите си отпадъци, а ги предайте на място за рециклиране близо до вас!

Други предимства:

  • По -хладни от крушките с нажежаема жичка в действие.
  • Незабавно включване, за разлика от компактните флуоресцентни лампи.
  • Широка гама от цветови възможности.
  • Персонализираните светлини могат да се контролират чрез Bluetooth връзка.
  • Ниски разходи.
  • Не се изискват живак и минимални токсични материали. Една лампа представлява намаляване на стотици килограми CO2 в сравнение с използването на нажежаеми жички.
  • Възможна едновременна употреба при трансфер на данни с LiFi.

ЛЕД Лампи достигат пълна яркост без забавяне на загряването. Честото включване и изключване не намалява продължителността на живота, както при флуоресцентното осветление. Излъчването на светлина намалява постепенно през целия живот на светодиода.

Текстът на опаковката на вашите ЛЕД Лампи показва светлинната мощност в лумени, консумацията на енергия във ватове, цветовата температура в Келвини или описание на цветовете като “топло бяло”, “хладно бяло” или “дневна светлина”, диапазона на работната температура , а понякога и еквивалентната мощност на лампа с нажежаема жичка, осигуряваща същата мощност в лумени.

Те са осветителни устройства, които се включват обикновено в стандартни цокли, но използват светодиоди (светодиоди) за производство на светлина.

Те са по-екологична алтернатива на крушките с нажежаема жичка. Лед крушки използват полупроводниково устройство, което излъчва видима светлина, когато през него преминава електрически ток. Това свойство е известно като елекролуминесценция. Компактните флуоресцентни лампи, най-често срещаната алтернатива на крушките с нажежаема жичка, използват електричество за възбуждане на живачния газ, докато не излъчи ултравиолетова (UV) светлина. След това тази светлина преминава през фосфор, което я кара да излъчва по -видима светлина.

Самите светодиоди съществуват от известно време, но едва наскоро подобренията в ефективността, разходите и производителността ги направиха жизнеспособни за по-мащабното осветление, използвано в домакинствата, бизнеса и други среди. Поради бързия напредък в ЛЕД технологиите съществуват продукти с широк диапазон на ефективност и продължителност на живота.

Има ЛЕД Лампи, които могат да работят в продължение на 50000 часа, ако не работят извън посочения температурен диапазон. Те използват около 8-11 вата мощност, за да заменят 60-ватова лампа с нажежаема жичка с най-малко 806 лумена и 9,5 вата за 75-ватов еквивалент. Този капацитет осигурява повишаване на ефективността до 80% спрямо крушките с нажежаема жичка.