Осветление с ЛЕД Луни

ЛЕД Луни
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 300 резултата

Показване на 1–28 от 300 резултата

Какво са led луни?

Осветителните тела, които се монтират на тавана и светят надолу в пространството, и имат вградено осветление (т.е. нямат лампичка, която да се сменя) се наричат led луни. Собствениците на жилища могат да инсталират лед луни в цялата стая. Това е известно като общо осветление.

Съществуват два вида лед луни:

  • LED Луни за вътрешен монтаж
  • LED Луни за външен монтаж

Те пък от своя страна се делят на два подвида

Можете лесно да инсталирате осветителни тела в нов дом по време на строителството, но също така можете да модернизирате съществуващите осветителни тела или да преминете изцяло към led луни.

LED Луни – Какво ги прави специални?

LED Луните се открояват от другите типове осветителни тела, защото се произвеждат с много различни декоративни елементи, лещи и рефлектори.

Предимства на LED луните за вграждане.

LED Луни произвеждат по-малко топлина, използват по-малко енергия и са по-ефективни при насочване на светлината към предназначената й дестинация в сравнение с други традиционни осветителни технологии, като например лампата с нажежаема жичка. Тъй като светодиодите в лед луните имат по-дълъг живот, вие ще спестите разходи за поддръжка с течение на времето.

Светодиодите в лед луните също се предлагат в по-голямо разнообразие от цветове и нюанси, докато крушките с нажежаема жичка се предлагат само в жълт, топъл оттенък.

Осветителните тела, известни също като луни за вграждане, са ключов компонент за много дизайни на жилищно осветление.

Предимства на LED Луни за повърхностен монтаж

Въпреки че led луните за вграждане е стандартният тип, може също така да закупите led луни за повърхностен монтаж, които се въртят и насочват ъгълът на светене в различни посоки. Лед луните стават все по-популярни, защото можете да ги насочвате в определени посоки.

Осветителните тела могат да добавят нотка на изтънченост и стил към всяка всекидневна зона. С днешната LED технология осветителните тела също могат да намалят потреблението на електроенергия и разходите за поддръжка.

Външни led луни.

Някой LED Луни за вграждане също са идеални за външен монтаж. Външните осветителни тела могат да подобрят визуалния вид на вашата къща. Ако искате да добавите светлина около периметъра на къщата ви, може да помислите за инсталиране на LED осветителни тела в стрехи или навеси.

LED Луни по време на зима и дъжд?

LED Луните всъщност работят най-добре при ниски температури. И стига да не ги оставите да светят цял ​​ден през лятото, вашите лед луни ще имат дълъг живот.

В комбинация с LED крушки, луните могат да бъдат друг начин за използване на модерно и ефективно осветление във вашия дом.

LED Луните предлагат ефикасна и дълготрайна опция за осветление и са добро решение за употреба в домакинството и на работното място. Въпреки че струват малко повече в началото, когато се купуват, през целия им живот спестяванията на енергия го компенсират многократно.

Ако се опитвате да намерите универсално осветление, което да отговаря на вашия дом или работно място, led луните са правилният начин.

LED луни имат дълъг живот

Въпреки че те са по-скъпи за закупуване в сравнение със стандартните крушки, значителните спестявания на енергия и разходи за подмяна правят светодиодите много по-рентабилни в дългосрочен план.

LED Луните имат изключителна продължителност на живота излъчваща светлина до 50 000 часа, някои марки дори могат да се похвалят с до 100 000 часа употреба.

Ако използвате светлините си по 8 часа всеки ден, светодиодите трябва да издържат живот от поне 17 години.

Дори и да платите за стандартна крушка от най-висок клас, светодиодите все още са по-интелигентна инвестиция, като издържат приблизително 5 пъти по-дълго от флуоресцентното осветление и 30 пъти по-дълго от крушките с нажежаема жичка.

В GAMALIGHT предлагаме голям избор led луни от водещи марки.

Нашата широка продуктова гама от лед луни включва много варианти на стилове и типове. Луни за вграждане, Луни за външен монтаж, за баня и много други. Следващото поколение осветителни тела, които постепенно се налагат на пазара, са SMART осветителни тела. Те могат да се управляват от смарт телефон или дистанционно. Имат много допълнителни функции. Вече не са ограничени само до осветляване и затъмняване. Вече можете да променяте цветовете или цветовите температури, за да отговорите на изискванията на вашата осветителна среда по всяко време на деня.

Лед технологията, която включва и led луни първоначално е проектирана като алтернатива с по-ниска енергийна консумация. За замяна на лампите с нажежаема жичка, флуоресцентните и халогенните крушки. Тъй като повечето от тези лампи и крушки са вече напълно забранени в ЕС, ЛЕД остава единствената опция за осветление.

Кои лед луни да изберете ?

В нашия каталог има над 200 модела, от които да избират. Лед луните се различават по размер, светлинна мощност и много др. характеристики. Ако имате съществуващи лед луни, и искате да ги замените, внимавайте за отвора да пасва на съществуващия отвор на вашите луни. Можете бързо и удобно да стесните търсенето си, като използвате нашите филтри.

Ние предлагаме само най-доброто от водещите марки на пазара за лед луни. Предлагаме конкурентни цени в нашата широка гама от висококачествени осветителни тела. Защо да купувате евтини лед осветителни тела без марка, когато можете да закупите надеждни марки като VITO, VIVALUX, KANLUX и др. на същата цена?

5 причини да купувате от GAMALIGHT

Ние продаваме висококачествени лед осветителни тела на конкурентни цени
Безплатна и бърза доставка, на следващия работен ден с възможност за проследяване на пратката
Купувайте с увереност с нашата 14-дневна политика за връщане
Ние предлагаме услуга като доставяме първокласни осветителни тела бързо и ефективно.