Полилеи

Полилеи
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 255 резултата

Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 255 резултата

Полилеи – обикновено са разклонени, декоративни монтирани на тавана осветителни тела. Полилеите често са украсени чрез повече от една лампи. Имат сложни масиви от стъклени или кристални призми, за да осветят една стая с пречупена светлина.

Един от най-старите стилове на осветителни тела, полилеите първоначално са проектирани с множество рамена, за да държат свещи, подредени или на едно ниво, или на няколко нива. Сега всички полилеи са с голяма декоративна рамка, която държи крушки предимно от тип свещи и виси от тавана.
Полилеят е лампа, която е окачена на тавана или директно е свързана към кабелите на тавана. Или просто виси от кука в тавана и след това е включена в общата стенна розетка.

Повечето полилеи използват малки крушки с по-ниска мощност. Обикновено са с формата на пламък като свещ, въпреки че тези полилеите не са ограничени до малки крушки.

В повечето полилеи често има повече от една крушка. Могат да дадат от 100 до 400 вата обща светлина, че и повече.
Когато вземате решение за избор от огромния брой модерни полилеи, който да добавите към стаята си, трябва да имате предвид няколко неща. Искате свежа, бяла светлина или топла, жълтеникава светлина? Колко голямо е вашето пространство? Искате ли декоративна светлина, която подобрява декора на стаята, или тяло, което прави поразително, завладяващо впечатление?

Как да изберем от множеството полилеи?

Дали полилеят хвърля топла или хладна светлина зависи от цветовата температура, свързана с източника на светлина. Колкото по-висока е цветната температура, известна още като келвини, толкова по-хладна е светлината, докато колкото по-малък е броят на келвините, толкова по-топла е светлината. Вземането на решение за топла или хладна светлина за вашия пендел или полилей с LED крушки зависи от личните ви предпочитания, но хладната, бяла светлина в кухня или баня ще помогне пространството да се усети светло и чисто, докато топлата жълтеникава светлина е идеална за създаване на спокойствие, релаксираща обстановка в спалня или трапезария.

ПОЛИЛЕИ – МЕРКИ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ

Полилеите правят драматично визуално въздействие и са чудесен начин да зададете тона за декора на стаята. Кристалните полилеи са много популярни в официални развлекателни зони като хол, кухня, трапезарии и коридори. Но има много други стилове и източници на светлина, включително нажежаеми, флуоресцентни и нарастващ избор от LED дизайни. С толкова много възможности за избор полилеят е перфектен начин да добавите светлина и драматизъм към спални, всекидневни и други пространства в цялата къща или апартамент. Преди да пазарувате, първо се запитайте: Колко осветление е необходимо? Коя е най -голямата нужда, общо или околно осветление? Когато се съмнявате, изберете дизайн, който дава повече светлина, като например многостепенен полилей, който да осветява по -добре вашето пространство. Просто приглушете светлината, когато искате незабавен блясък на мека, сияйна атмосфера, подобна на свещи. Най -важното от всичко е, че следвайте нашите прости указания за окачване на полилей, за да сте сигурни, че сте закупили подходящ размер осветително тяло и че изглежда страхотно, когато виси. За да изглеждат най -добре, полилеите трябва да висят прибл. 30 до 34 инча над маса за трапезария в стаи с 8 ‘тавани. Ако таванът ви е по -висок от 8 ‘, монтирайте приспособлението допълнително с 3 “по -високо за всяко стъпало на тавана. Открийте финия избор на полилеи в Lamps Plus, за да създадете цялостен вид на осветление за вашия дом. Ще намерите топ марки, добре изработка и експертен дизайн. Най -хубавото е, че получавате безплатна доставка за нашите най -продавани дизайни. За повече информация просто ни се обадете. Ако все още имате въпроси, посетете нашия ресурс „Как да си купите полилей“ или ни се обадете.

Полилеи

Полилеите осигуряват богата атмосфера в стаите, особено в по -големите стаи. Докато хората често ги мислят само за богати, Wayfair има богат избор, който ще работи с всякакви декорации. Много хора не знаят какво да търсят при избора на полилеи. Wayfair е тук, за да помогне с нашето удобно ръководство за Видовете полилеи.

“Кои полилеи ще отговарят на моето текущо пространство? Огледайте се около дома си и решете коя е основната тема. Ако имате предимно модерни или индустриални мебели, геометрично с много извивки би изглеждало чудесно. Алтернативно, дебели гардероби, буйни килими и други луксозни мебели са подчертани чудесно от традиционен полилей. “

“Как да стесня възможностите си? Вдясно ще намерите няколко бутона, които ви позволяват да филтрирате това, което търсите. Материалът, финишът на арматурата и стилът са едни от най -често срещаните филтри, които хората използват. По -големите полилеи работят добре като централна част на дневните и трапезариите, докато по -малките са идеални като допълнения към съществуващото осветление при влизане. След като разберете какъв тип би бил най -подходящ за вашето пространство, помислете за осветлението. светлините могат да озарят пространството, но ако имате широки прозорци, може да помислите за по -малък. “

“Каква е целта на този полилей? Помислете какво искате впечатление, което искате да остави. Материалите и дизайнът го предават по много начини. Ако искате забележимо допълнение към вашия декор, сложното ултрамодерно осветление е начинът, по който трябва да отидете . Ако искате да добавите нотка романтика или класа към спалнята, по -малките полилеи правят чудеса. “

В GAMALIGHT се опитваме да гарантираме, че винаги имате много възможности за вашия дом. Ето защо имаме толкова много полилеи за продажба на нашия сайт.