Осветление с Полилеи

Полилеи
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 935 резултата

Показване на 1–28 от 935 резултата

Повечето полилеи обикновено са разклонени, декоративни монтирани на тавана осветителни тела. Често са украсени чрез повече от една лампа. Имат сложни масиви от стъклени или кристални призми, за да осветят една стая с пречупена светлина. Всички LED полилеи от своя страна са много популярни за официални зони като хол, кухня, трапезарии и коридори. Но има много други стилове и видове полилеи, работещи с лампи, например с лед лампи или лампи с нажежаема жичка, флуоресцентни лампи и др.

Един от най-старите стилове на осветителни тела, първоначално са проектирани с множество рамена, за да държат свещи, подредени или на едно ниво, или на няколко нива. Сега всички осветителни тела са с голяма декоративна рамка, която държи крушки предимно от тип свещи и виси от тавана.

Повечето висящи осветителни тела използват малки крушки с по-ниска мощност. Обикновено са с формата на пламък като свещ, въпреки че не са ограничени до малки крушки. Могат да дадат от 100 до 400 вата обща светлина, че и повече.

Когато вземате решение за избор на осветително тяло, което да добавите към стаята си, независимо дали става дума за полилеи трябва да да си отговорите на следните въпроси:

Искате бяла или неутрално бяла светлина, или топла, жълтеникава светлина?

Колко голямо е вашето пространство и какво искам да осветя?

  • Искам ли например да осветя целия хол заедно с трапезната маса или искам да осветя само трапезната маса?
  • Искам ли да осветя цялата кухня или само кухненския плот?

Каква е целта на този полилей? Искате ли полилей за хол, който подобрява декора или тяло, което прави поразително, завладяващо впечатление?

Полилеи – Мерки за Осветление

Полилеите правят визуално въздействие и са чудесен начин да зададете тон за декора на стаята.

С толкова много възможности за избор от полилеи те са перфектен начин, за да добавите светлина и атмосфера към вашата спалня, хол, коридор и други пространства в цялата къща или апартамент.

Когато се съмнявате, изберете дизайн, който дава повече светлина, като например някой от стандартните полилеи, който да осветява по-добре вашето пространство. Най-важното от всичко е, че следвайте нашите прости указания за окачване на полилей, за да сте сигурни, че сте закупили подходящ размер осветително тяло и че изглежда страхотно, когато виси.

За да изглеждат най -добре, трябва да висят приблизително от 75см до 1м над масата в трапезарията.

При нас в GAMALIGHT ще намерите добра изработка и експертен дизайн. За повече информация просто ни се обадете. Ако все още имате въпроси, посетете нашия ресурс Как да си купите полилей или ни се обадете.

Полилей като аксесоар в дома

Те осигуряват богата атмосфера в стаите, особено в по-големите стаи. Много хора не знаят какво да търсят при избора на висящи осветителни тела. GAMALIGHT е тук, за да помогне с нашето удобно ръководство.

Кои полилеи ще отговарят на моето текущо пространство?

Огледайте се около дома си и решете коя е основната тема. Ако имате предимно модерни или индустриални мебели, винтидж полилей с много извивки би изглеждало чудесно. Алтернативно, дебели гардероби, буйни килими и други луксозни мебели ще се подчертаят чудесно от стандартен полилей.

Как да намеря търсения полилей?

Вляво ще намерите няколко бутона, които ви позволяват да филтрирате това, което търсите.
По-големите работят добре като централна част на дневните и трапезариите, докато по-малките са идеални като допълнения към съществуващото осветление в коридора. След като разберете какъв тип би бил най -подходящ за вашето пространство, помислете за осветлението. Светлините могат да озарят пространството, но ако имате широки прозорци, може да помислите за по-малък.

Помислете какво да е впечатлението, което искате да остави.

Материалите и дизайнът го предават по много начини. Ако искате забележимо допълнение към вашия декор, сложното ултрамодерно осветление е начинът, по който трябва да отидете . Ако искате да добавите нотка романтика или класа към спалнята, по-малките полилей правят чудеса.

В GAMALIGHT се опитваме да гарантираме, че винаги имате много възможности за вашия дом. Ето защо имаме толкова много полилеи за продажба на нашия сайт.