Прожектори с интегрирано ЛЕД Осветление

ЛЕД Прожектори
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 362 резултата

Показване на 1–28 от 362 резултата

ЛЕД Прожектори за интериорен и външен монтаж.

Идеален за подмяна на старите халогени осветители и не се влияят от лошото време. Всички ЛЕД Прожектори са на конкурентна цена и са проектирани от антикорозивни материали, за да се повиши тяхната издръжливост и се предлагат на конкурентна цена. ЛЕД Прожекторите за външен монтаж са със степен на защита IP65 и мощности от 10W до 300W, а понякога и повече и с различни цветови температури.

ЛЕД Прожектори са подходящи за вътрешна и външна употреба.

Предимно са предназначени за осветление на външни пространства. ЛЕД Прожекторите съчетават високо качество на светлината с възможност за избор на безкрайни позиции и комбинации. Този тип осветление е подходящо за търговския сектор или за изложбени площи, в които е важно да се осигури точно, равномерно и адресируемо осветление в зависимост от нуждите. Външните прожектори, закрепени към пода, позволяват насочване на светлинния поток за получаване на правилното осветление според разстоянията и височината на обектите. Градинските ЛЕД Прожектори представляват здрави и устойчиви на атмосферни влияния професионални осветителни тела.

ЛЕД Прожекторите са идеални за външна среда.

Стена (фасада), веранда, вътрешен двор, градина, ограда и др. Тези ЛЕД Прожектори на открито са идеално решение за осигуряване на домашна сигурност и безопасност и са на много добра цена. Прожекторът може да освети къщата ви и да я направи по-уютна. ЛЕД Прожекторите също така са подходящи за къмпинг, алпинизъм, туризъм, нощен риболов и други дейности на открито. Водоустойчивата лед лампа в прожектора, може да издържи на висока и ниска температура. Използват се широко в градинското, инженерното осветление, по време на строежи, осветление на търговски центрове и други поводи за създаване на по-добър визуален ефект. Нещо повече – те са водоустойчиви с висока яркост, ниска консумация на енергия, дълъг живот, без радиация, без uv или ir лъчи. Междувременно ЛЕД Прожекторите могат да бъдат чудесно допълнение във вашия дом, градина или двор.

ЛЕД Прожектори са идеални за интериор и екстериор в и около сградите.

  • Всеки пржоектор е водоустойчив, почти без да излъчва топлина с много мощен светлинен лъч.
  • Приложенията на тази светлина са разнообразни: паркинг, табели, фасади, изложбена зала, товарна площадка.
  • Повечето ЛЕД Прожектори се използват от професионалисти в индустрията за външно осветление.
  • Външните светлини са фантастичен начин да добавите допълнителен характер към дома си с допълнителен цвят.