Осветление с ЛЕД Лампички

Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 309 резултата

Показване на 1–28 от 309 резултата

Лед лампички и лампи – Предимства на Лед светлините.

Светодиодните лед лампички и лед лампи са подходащи за всяка стая и всякакви помещения. Лед лампички и лед лампите могат да ви спестят пари защото са приблизително 80% по-енергийно ефективни от другите крушки. Те също така произвеждат много по-малко топлина от метал-халогенните, CFL и крушките с нажежаема жичка. Да преминете на Лед осветление? Това означава, че няма да да се занимавате да охлаждате помещенията, в които присъстват от другите видове крушки.

Днес Светодиодните лед лампички и лед лампи светят с различни цветни температури – например наподобяват дневна светлина, някои също така светят и с топли, бели цветни температури. Така че можете по-лесно да замените съществуващите крушки, без да променяте цвета на стаята си. Посетете нашето Ръководство за осветление, за да видите каква е разликата в цветовата температура. Под всяка една лед лампичка и лед лампа, на която има зададена цветна температура има линк до снимка. Тя показва как се изменя цветната температура според броя на келвините. Слагаме линка до снимката и тук.

Лед лампичките и Лед лампите са издръжливи и екологично чисти. Те надминават конкуренцията и остават ярки до 11 години непрекъсната работа.

Светодиодните лед лампички и Лед лампи са една от най-обещаващите технологии днес.

  • Без живак, което ги прави по-чиста алтернатива на флуоресцентните и CFL лампи.
  • Живот, който е 20 пъти по -дълъг от някои традиционни осветителни продукти.
  • Най -ниската консумация на енергия от всеки осветителен продукт до момента.
  • Качество на светлината, равно или по -добро от традиционните осветителни продукти.

Светодиоди или флуоресценти – кое е по -ефективно?

Когато става въпрос за закупуване на енергийно ефективно осветление, Светодиодните лед лампички и Лед лампи надвишават CFL с голям марж. Светодиодите се стартират незабавно, без да е необходимо време за загряване. Те работят добре при студено време и са значително по-издръжливи, тъй като са изработени от пластмаса вместо стъкло. От стандартните крушки до флуоресцентните лампи, светодиодните могат да възпроизведат същата светлина, като същевременно продължават по-дълго и използват по-малко енергия. Като допълнителен бонус, всички светодиодни са съвместими с RoHS и не използват живак.