Фасунги за Лампи

Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 81 резултата

Показване на 1–28 от 81 резултата

Фасунги – един от най-важните елементи от осветлението на всяко помещение. Те са използвани за свързване на крушките с електрическата мрежа и осигуряване на тяхното правилно функциониране. Но фасунгите също така могат да имат голям визуален ефект върху интериора на дома ви.

Разнообразие от фасунги за всякакъв вид осветление

В нашия онлайн магазин за осветление GAMALIGHT предлагаме голямо разнообразие от фасунги за всякакъв вид осветление. Ние имаме фасунги за крушки с различни цокъли, като E14, E27, GU10, MR16 и много други. Това означава, че ние можем да отговорим на всякакви нужди на нашите клиенти, когато става въпрос за избора на фасунги за техните осветителни тела.

Различни видове фасунги за всякакъв тип осветление

Фасунгите са елемент от осветлението, който има ключово значение за правилната работа на лампата и за безопасността на електрическата инсталация. Те са отговорни за закрепването на крушката към основата на лампата и за осигуряването на електрическата връзка между двата елемента.

В нашия онлайн магазин GAMALIGHT предлагаме различни видове фасунги за всякакъв тип осветление. Тук ще ви представим някои от тях:

  • Цокъл E27: Това са най-често използваните, които са съвместими с много видове крушки. Те са подходящи за осветление на големи помещения като дневни, кухни или офиси.
  • Цокъл E14: Тези фасунги са подходящи за малки лампи, осветление на банята или на нощните табла.
  • Цокъл GU10: Тези са специално проектирани за LED крушки и са много енергоефективни. Те са подходящи за осветление на всякакъв тип помещения.
  • За флуоресцентни крушки: Тези фасунги са необходими за флуоресцентните крушки, които са често използвани в офиси, магазини или складове.

Как да изберете подходящата фасунга за вашия вид осветление?

При избора на подходящата фасунга за вашия вид осветление е важно да внимавате за цокъла на крушката, която ще използвате. Това е код, който показва какви са размерите и формата на цокъла. Важно е да знаете, че не всички фасунги могат да бъдат използвани за всички видове крушки. Например, фасунга с цокъл E27 не може да се използва за крушка с цокъл E14.

Замяна на фасунгата – ефективен начин за подобряване на осветлението във вашия дом

Замяната на фасунгата може да е ефективен и лесен начин за подобряване на осветлението във вашия дом. Фасунгите са важен елемент от осветлението и могат да се използват за различни цели – от основно осветление до декоративна функция. Независимо от целта, е важно да изберете правилната фасунга за вашия проект.

В нашия онлайн магазин GAMALIGHT предлагаме различни видове фасунги, които могат да отговорят на вашите нужди. Изборът на правилната фасунга може да бъде особено важен, когато става въпрос за нейната функционалност, например при замяната на фасунга за основното осветление в стаята.

Видове фасунги, които предлагаме

В нашия магазин можете да намерите различни видове фасунги. Най-често използваните фасунги са E27, E14 и GU10.

Фасунга E27 е широко използвана и се среща най-често в домовете. Тази фасунга е голяма и може да поеме по-големи крушки. Това я прави идеална за основното осветление в големи стаи.

Фасунга E14 е по-малка от E27 и се използва най-често за по-малки крушки. Тази фасунга е идеална за декоративно осветление в спалните и холовете.

Фасунга GU10 е обикновено използвана за LED крушки и се използва най-често за спот осветление. Тази фасунга е идеална за осветление на спалните и баните.