Плафони с интегрирано ЛЕД Осветление

ЛЕД Плафони
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 453 резултата

Показване на 1–28 от 453 резултата

ЛЕД Плафони за таван

Лед плафони за таван са чудесна възможност да да допълните вашия интериорен декор и да осветлите живота си. С Лед плафоните за таван също ще се насладите и на 90% икономия на енергия, които издържат доста дълго време до 50 000 часа. Това са около десет години по -ниски сметки.

Предлагаме дизайнерски лед плафони, модерни лед таванни лампи, лед плафони за спалня и др.

Погледнете размера на стаята си, височината на тавана, обзавеждането и цветовата схема. Изберете размер, който е пропорционален на размерите на стаята и стила, който пасва с вашия интериор.

Какви са предимствата на лед плафоните ?

Лед плафоните за таван са толкова практични и красиви, колкото стандартните таванни лампи, с едно огромно допълнително предимство. С крушки, които използват 90% по-малко енергия, ще спестите цяло състояние от разходите за електроенергия. Лед плафоните са идеални за стаи с ниски тавани, тъй като не заемат много място и предлагат чудесен източник на общо осветление, като светлината е красиво и равномерно разпределена в стаята.

Кои ЛЕД Плафони лампи са подходящи за вас?

При нас ще намерите лед плафони, които отговарят на всеки тип декор и всеки бюджет. Преминете към раздела за филтриране над продуктите, където можете да филтрирате търсенето си, така че резултатите ви напълно да съответстват на това, което търсите.

Със сигурност ще има нещо, което ще ви хване окото.

Какви специални характеристики предлагат лед плафоните за таван?
Предлагаме и Димируеми Лед Плафони
Лед Плафони за таван със сензор

Защо да преминете към Лед осветление?

Ако сте нови в лед осветлението, банковата ви сметка ще хареса потенциала за пестене на енергия. Лед лампите използват около 90% по -малко енергия от стандартните крушки. Това е чудесно за вашите сметки за енергия и чудесно за планетата. Помислете колко дълго издържа една стандартна крушка. Не за дълго, нали? С Лед крушките можете да забравите за тези безкрайни пътувания до магазините, за да си купите нови крушки, след което да се забърквате по стълби … ще получите до 25 000 часа работа от лед лампи. Това струва около десет години при нормална употреба.

На всичкото отгоре, лед лампите се загряват веднага и предлагат немигаща светлина при пълна яркост. Те се предлагат в гама от светещи цветове. Изберете топло бяло за интериорни жилищни помещения (до 3000 келвина), универсално бяло за офис помещения (3300 – 5300 келвина) и дневна светлина за мазе или перални помещения (от 5300 келвина и нагоре).

LED крушките също са безопасни. Те не съдържат опасни газове, които можете да намерите в енергоспестяващи крушки.

Колко ярка е светлината?
Измерваме яркостта в лумени. Вижте техническите спецификации на всяка отделна страница на продукта.