Показване на 1–50 от 728 резултата

Пендели – Основният принцип зад висящата лампа е, че те включват само една крушка, окачена на тавана. Като се има предвид това, по-голямата част от пенделите имат някакъв сенник, за да изглеждат по-интересни и да намалят отблясъците на крушката.

Някои от най-често срещаните материали, с които се правят пендели, включват стъкло, метал, пластмаса и хартия. Всеки от тези материали довежда води до различен дизайн и атмосфера. Въпреки че е изцяло ваш избор, някои материали се спавят по-добре в различни помещения, например стъклена висяща лампа в стая с много естествена светлина е чудесна комбинация.

Формите им варират от обикновени глобуси до решетки: има голям варианти за избор на пендели. Ако не намерите висящата лампа, която искате, често е възможно да получите персонализиран дизайн, направен според вашите предпочитания.

Независимо дали търсите нещо практично или естетично, всички пендели са точно толкова добри, колкото и всякакви останали осветителни продукти!

Първо, всички пендели имат способността да работят като прожектори. Ако ги настроите правилно, светлината може да бъде прожектирана на точно опрделено място. По този начин се обръща внимание на всичко, което е под светлините на прожекторите. Можете да ги използвате, за да подчертаете важна картина, живопис, скулптура или каквото и да е друго, на което искате да се обърне внимание.

Има пендели, които от своя страна имат способността да прожектират светлината от тавана към пода или обратно. Можете да ги използвате като основен източник на светлина или като вторичен източник. Използването на пендела като вторично осветление добавя уникален ефект към стаята, който ще впечатли всеки.

Пенделите също така не консумират никакво подово пространство. Те могат да бъдат окачени на високи тавани по такъв начин, че да осигурят достатъчно осветление, без да пречат, докато се разхождате.