Осветление с Пендели

Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 883 резултата

Показване на 1–28 от 883 резултата

Пенделите са един от най-стилните видове осветление. Висящите осветителни тела често се инсталират в кухни над кухненски остров или в трапезарии над масата за трапезария. Висящото осветление е прикрепено на тавана, осигурявайки полезна и околна светлина. Висящите осветителни тела често Пендели имат както функционално, така и декоративно усещане. Осветлението от стъклени пендели осигурява светлината, от която се нуждаете, за да се насладите на стаята, в която се намирате, но също така добавя декоративно усещане. Гостите могат да дойдат и да направят комплименти за пенделите във вашия дом. Най-често стъклените висулки се монтират в кухнята или трапезарията. Ако имате билярдна маса, може да почувствате нужда да инсталирате висяща лампа над масата. Има редица различни видове висящи лампи, които можете да избирате от единични с една крушки до 3 и повече.

Пендели по тип:

Може да търсите пендели, които се използват само над кухненския остров. Стъклени висулки за кухнята често са под формата на много светлинни висулки, които висят от тавана и хвърлят светлина върху вашия кухненски остров. Можете също така да инсталирате мини висулки от тавана. Пространството, което имате, зависи от това колко висящи осветителни тела инсталирате. Ако имате много място, можете да си купите три мини висулки и да ги инсталирате на отделни разстояния. Осветлението на висящия барабан прилича на барабан без стойката. Те са популярни с изглед към кухненските маси. Висящата светлина във фоайето работи добре в коридор или вход.
висулка

Пендели по материал или цвят:

Материалът е друга възможност, която имате, когато избирате висящо осветление, което работи за вас. По време на вашия ремонт трябва да вземете много решения. Висулките са домакинска покупка, на която можете да се насладите добре, след като са инсталирани. Материалите включват стъкло, метал или плат. Стъклени висящи светлини изобразяват прекрасно усещане над кухненски остров, докато металът често работи във входно антре или трапезария. Смесването и съчетаването на цвета на висулката ви е важно. Разполагаме с редица покрития, включително бели, черни, златни, бронзови, червени и други. Черната висулка може да изглежда страхотно в селски или съвременен дом. Висулката от прозрачно стъкло може да съвпадне с много от съществуващия ви декор, така че е по -лесно да се формира в съществуващ стил.

Пендели по стил:

Висулките са окачени осветителни тела, които могат да попаднат в редица стилове. Нашата работа е да изберем богат избор от опции, така че да намерите най -добрата за вашия уникален дом. Няма два еднакви жилища. В резултат на това ние подбираме висящо осветление, което попада в много различни стилове. Можете да закупите модерна висулка във вашата кухня, която изобразява това усещане. Ако имате по -селска кухня, стъклените висулки с бронзово покритие може да са най -подходящи за вас. Кристалното висящо осветление хвърля красив дизайн в стаята, в която решите да го инсталирате. Кристалното висящо осветление може да оцвети вашата кухня, трапезария или фоайе. За стая, която би се възползвала от много светлина, помислете за използването на 3 светлинни висулки. Използвайте филтрите на страницата, за да разглеждате висулки, които следват определен стил.

Пендели по брой светлини:

Броят на светлините, от които се нуждаете, вероятно зависи от вашия дом и стаите, които ремонтирате. Ние ви улесняваме да филтрирате по броя на светлините, които търсите. Ако инсталирате пендел за спалня или коридора, една светлина често е достатъчна. Ако те се издигат над острова, можете да изберете да инсталирате три отделни светлинни висулки или да купите мулти лек висулка, която има три светлини, свързани към него.
В GAMALIGHT се опитваме да гарантираме, че винаги имате много възможности за вашия дом. Ето защо имаме толкова много висящо осветление за продажба на нашия сайт, включително висящо осветление.

Пендели

Основният принцип зад висящата лампа е, че те включват само една крушка, окачена на тавана. Като се има предвид това, по-голямата част от пенделите имат някакъв сенник, за да изглеждат по-интересни и да намалят отблясъците на крушката.

Някои от най-често срещаните материали, с които се правят пендели, включват стъкло, метал, пластмаса и хартия. Всеки от тези материали довежда води до различен дизайн и атмосфера. Въпреки че е изцяло ваш избор, някои материали се спавят по-добре в различни помещения, например стъклена висяща лампа в стая с много естествена светлина е чудесна комбинация.

Формите им варират от обикновени глобуси до решетки: има голям варианти за избор на пендели. Ако не намерите висящата лампа, която искате, често е възможно да получите персонализиран дизайн, направен според вашите предпочитания.

Независимо дали търсите нещо практично или естетично, всички пендели са точно толкова добри, колкото и всякакви останали осветителни продукти!

Първо, всички пендели имат способността да работят като прожектори. Ако ги настроите правилно, светлината може да бъде прожектирана на точно опрделено място. По този начин се обръща внимание на всичко, което е под светлините на прожекторите. Можете да ги използвате, за да подчертаете важна картина, живопис, скулптура или каквото и да е друго, на което искате да се обърне внимание.

Има пендели, които от своя страна имат способността да прожектират светлината от тавана към пода или обратно. Можете да ги използвате като основен източник на светлина или като вторичен източник. Използването на пендела като вторично осветление добавя уникален ефект към стаята, който ще впечатли всеки.

Пенделите също така не консумират никакво подово пространство. Те могат да бъдат окачени на високи тавани по такъв начин, че да осигурят достатъчно осветление, без да пречат, докато се разхождате.