Вашата Количка

АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

Промени в Работата с LUXERA: Важна Информация за Нашия Партньор

В този пост от GAMALIGHT.BG искаме да споделим важна информация с всички наши клиенти и партньори относно нашето дългогодишно сътрудничество с магазин LUXERA в София.

Скъпи клиенти, наскоро ни достигна съобщение за значими промени в дейността на LUXERA. Със съжаление съобщаваме, че LUXERA вземат решение за затваряне на своя магазин в София след 13 години успешна дейност на българския пазар. До края на юни, компанията ще изпълни всички вече потвърдени поръчки, но нови поръчки няма да бъдат приемани.

След обмисляне на тази ситуация и във връзка с решението на LUXERA, ние от GAMALIGHT.BG взехме решение да премахнем всички продукти на LUXERA от нашия сайт. Въпреки тези промени, искаме да уверим нашите клиенти, че всички закупени до момента продукти на LUXERA чрез нас ще продължат да имат валидна гаранция.

Към момента остава неясно дали LUXERA ще продължат да внасят марките PREZENT, LUXERA и EMITHOR в България, или това е окончателното прекратяване на тяхната дейност.

Заключение:

От името на GAMALIGHT.BG, бихме искали да изразим нашата дълбока благодарност към LUXERA за тяхното партньорство и принос през годините. Въпреки неочакваните промени, ние оставаме ангажирани да предлагаме висококачествени продукти и услуги на нашите клиенти.

За повече информация и актуализации, моля, следете нашия уебсайт и социални медии. Благодарим на всички наши клиенти за разбирането и постоянната подкрепа.

Свързани Статии:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 5% и не само

Изгодни цени

Продукти на супер цени