Вашата Количка

АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

OSRAM ребрандира продуктите си на LEDVANCE

През юни 2015 г. надзорният съвет на Osram Licht AG одобри отделянето на своята обща осветителна лампова бизнес единица, като новата компания беше наречена LEDVANCE. Името LEDVANCE е комбинация от термините “LED” и “advance” (аванс), което отразява тенденцията към LED технологии в осветителния пазар и възможностите, които тази развиваща се област предлага. Олаф Берлиен, главен изпълнителен директор на Osram Licht AG, обяви новото име и подчерта амбициите на компанията да разработва активно възможностите, които LED технологиите предлагат​.

LEDVANCE предлага традиционно осветление, модерни LED лампи и стандартизирани продукти за продажба на дребно (over-the-counter, OTC) луминари, както и свързани и интелигентни осветителни решения за умни домове и сгради. Лидер на компанията стана Jes Munk Hansen, който вече беше управлявал ламповата бизнес единица на Osram през предходната година и преди това беше ръководител на американския бизнес на Osram. Управленският екип на LEDVANCE включваше специалисти от различни области – финанси, продажби и маркетинг, операции и човешки ресурси. Компанията имаше силна международна продажбена екипа и обширен опит в осветителната индустрия и бизнеса с големи обеми. Благодарение на по-гъвкавите структури и повече свобода като независима компания, LEDVANCE беше в състояние да реагира много по-бързо на промените в пазарните условия и индивидуалните потребителски нужди​.

През юли 2016 г., бившият бизнес за общо осветление на OSRAM SYLVANIA беше преобразуван в отделно юридическо лице, LEDVANCE LLC, което през март 2017 г. беше продадено на консорциум от китайски компании, включително инвеститора IDG Capital, китайската осветителна компания MLS Co., Ltd. (MLS) и финансовия инвеститор Yiwu State-Owned​. Съгласно споразумение с Osram, LEDVANCE продължава да използва марката Osram за своите продукти (както и марката Sylvania за пазарите в САЩ и Канада)​.

След ребрандирането битовите LED осветителни продукти, включително лампи, крушки, панели, луни и др., може да имат променен надпис от Osram на Ledvance, което отразява новата идентичност и стратегически посоки на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 5% и не само

Изгодни цени

Продукти на супер цени