Профили, Дифузери и Тапи за Осветление с ЛЕД Ленти

Профили, Дифузери и Тапи за ЛЕД Ленти
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 52 резултата

Показване на 1–28 от 52 резултата

Профили, Дифузери и Тапи за ЛЕД Ленти: Въведение

Профилите, дифузерите и тапите за ЛЕД ленти са необходими аксесоари, които позволяват на потребителите да интегрират лентите в различни проекти и приложения. Тези аксесоари могат да преобразят обикновената лента в елегантно осветително тяло, което да подчертае декоративни елементи, да освети тъмни кътове или да осигури равномерно осветление на повърхности.

Профили за ЛЕД Ленти

Профилите за ЛЕД ленти са метални конструкции, които служат като основа за закрепване на лентата. Те предоставят защита от удари, прах и влага, като същевременно подобряват дисперсията на светлината и създават по-равномерно осветление. В GAMALIGHT предлагаме различни видове профили, включително тези с вградени дифузери, които помагат за меко разпръскване на светлината.

Дифузери за ЛЕД Ленти

Дифузерите за ЛЕД ленти са прозрачни или полупрозрачни капаци, които служат за разпръскване на светлината. Те могат да се използват за създаване на мека, равномерна светлина, като същевременно предоставят защита на лентата от външни влияния. В GAMALIGHT предлагаме различни видове дифузери за ЛЕД ленти, включително прозрачни, млечни и много други.

Тапи за ЛЕД Ленти

Тапите за ЛЕД ленти са аксесоари, които се използват за затваряне на края на алуминиевия профил. Те предоставят защита на крайната точка на лентата от прах, вода и други външни влияния, като същевременно осигуряват здраво закрепване на лентата към профилите. В GAMALIGHT предлагаме различни видове тапи за ЛЕД ленти.