Панели за Повърхностен Монтаж с интегрирано ЛЕД Осветление

ЛЕД Панели за Повърхностен Монтаж
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 52 резултата

Показване на 1–28 от 52 резултата

Голямо разнообразие

GAMALIGHT е онлайн магазин за осветление, който предлага голямо разнообразие от ЛЕД панели за повърхностен монтаж. Нашите ЛЕД панели са с висока ефективност и могат да се използват за различни приложения, като офиси, магазини, хотели, ресторанти и домашни пространства.

Лесен монтаж

ЛЕД панелите за повърхностен монтаж, които предлагаме, са много лесни за монтаж. Те идват с монтажни елементи и може да се инсталират бързо и лесно, без да е необходимо да се правят сложни процедури.

Изключителна енергоефективност

Един от големите предимства на ЛЕД панелите за повърхностен монтаж е тяхната изключителна енергоефективност. Те могат да спестят до 80% от енергията в сравнение с традиционните флуоресцентни осветителни тела. Това ги прави перфектен избор за всеки, който иска да намали разходите за електроенергия и да намали въглеродните отпадъци.

Дълъг живот

ЛЕД панелите за повърхностен монтаж са изключително дълготрайни. Те могат да работят до 50 000 часа, което е много повече от традиционните осветителни тела. Това означава, че ще можете да се наслаждавате на светлината от тези панели за дълго време, без да трябва да ги подменяте.

Повърхностен монтаж, а не “външен монтаж”

Една честа грешка при избора на ЛЕД панели е да се използва изразът “външен монтаж”. Това не е правилно, защото ЛЕД панелите за повърхностен монтаж не са предназначени за монтаж на открито, например на двора или в градината на къщата. Те се монтират на повърхност, като стени, тавани или други подобни места вътре в помещенията. Онлайн магазин за осветление GAMALIGHT предлага голямо разнообразие от ЛЕД панели за повърхностен монтаж, които са идеални за осветяване на вътрешни помещения.