Количка

Безплатна доставка при поръчка над 200лв.   |

|   АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

ЛЕД Плафони за Таван

ЛЕД Плафони за Таван – Стилни

Превърнете всеки тъмен ъгъл в стаята си в добре осветено пространство, като инсталирате нашите ЛЕД Плафони за Таван. Ярката светлина, осигурена от енергийно ефективни лед плафони, издържа до 50 пъти по-дълго и приблизително 90 процента по-ефективно от конвенционалните плафони със сменяеми лампи. Направете своя избор от селективната гама от технически усъвършенствани лед таванни светлини и осветете всеки ъгъл на вашия интелигентен дом.

Тук, в GAMALIGHT, ние сме горди да предложим широка гама от таванно осветление, специално проектирано да осигури достатъчно осветление за всяка стая във вашия дом. Осветлението може да има огромно влияние върху настроението и е лесен начин за създаване на атмосфера на ниска цена. Разполагаме с огромна гама от ЛЕД Плафони за Таван за всеки вкус и стил.

ЛЕД Плафони за Таван – полезна светлина в човешкия живот.

Широкият избор от осветителни тела, предлагани днес от GAMALIGHT, включително различни стилове като ЛЕД Осветление, лентово осветление, ЛЕД Прожектори и други означава, че е лесно да се актуализира различно таванно осветление за кухнята, спалнята, хола или коридора.

ЛЕД Плафони за Таван са подходящи за всяка стая във вашия дом и ще осветят интериора ви по специален начин. В GAMALIGHT ще намерите ЛЕД Плафони за Таван за домове в различни стилове. Има по нещо за всеки! Вижте избора на лед осветлението има много дълъг живот и консумацията на енергия е ниска.

Тъй като светодиодите нараснаха, за да доминират на пазара на осветителни тела с общо предназначение, много производители на осветителни тела са предприели да ги интегрират директно в своите продукти в допълнение към производството на традиционни тела, които да се използват със сменяеми крушки и линейни тръби.

През 2017 г. 70% от пазара на осветителни тела беше залят с два дива ЛЕД Плафони за Таван:

През същата година последните съставляват по-голямата част от продажбите на лед осветителни тела, но първите ЛЕД тела ще изпреварят.

ЛЕД Плафони за Таван – Безопасни ли са ЛЕД светлините да се оставят включени за цяла вечер?

Продължителност на живот на светодиода е около петдесет пъти по-голяма от тази на модерна лампа с нажежаема жичка. 25 и 10 пъти по-голяма от стандартната CFL. Една лампа от 50 000 часа издържа над 11 години, използвана по 12 часа на ден.

Като се има предвид средната продължителност на живота и яркостта на продукта, ние категорично отговаряме на този въпро. ДА ЛЕД Плафоните за Таван са напълно безопасни, когато се включват и изключват в продължение на много часове без никакъв проблем.

ЛЕД Плафоните за Таван са много издръжливи в сравнение с традиционните лампи.

ЛЕД светлината не съдържа UV лъчи, което гарантира безопасност за потребителите
Както знаете, UV лъчите са фактор, който причинява потъмняване на кожата, катаракта, слюноотделяне и дори увеличава честотата на рак на кожата при хората. Така че може да се счита за много опасна съставка за хората. ако е изложен твърде дълго.

ЛЕД Плафони за Таван – напълно сигурни поради абсолютната безопасност, която ви дават. Светодиодите не съдържат UV лъчи, а имат само здравословна светлина за кожата и очите, така че можете да включвате светодиодите през целия ден. без страх.

Освен това светодиодите също могат да интегрират и произвеждат много различни нива на светлина. Давайки на потребителите добър източник на светлина с пространство и не увреждайки очите като другите светлини на пазара.

Светодиодите осигуряват стабилно, равномерно осветление. Без трептене или затъмняване.
Причината, поради която светодиодите да бъдат избрани от много производители, са основните съставки за много продукти.

Тъй като светодиодите имат стабилна светлинна мощност, дават равномерно количество светлина. Не трептят, помагайки на очите да останат в добро работно състояние без умора или замъгляване.

Други полезни статии:

Как да си купите полилей?

Наистина ли LED крушките издържат 10 години?

Как трябва да бъде правилното осветление?

Каква е разликата между висящ монтаж, повърхностен монтаж, монтаж на таван и монтаж на стена?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Безплатна доставка

За поръчки над 200лв.

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 10%

Изгодни цени

Продукти на супер цени