Вашата Количка

АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

Осветителни тела за релсови системи

Осветителни тела за релсови системи

Системите за релсово осветление стават част от интериора на модерния дом или бизнес помещенията. Те принадлежат към групата на спот осветлението, можете да ги срещнете с името трак системи.

Релсовите прожектори могат да се монтират на стени и тавани. Те са идеални за всеки стил пространство. Можете да ги използвате като основно осветление в стаята, поставяйки релсите и осветителите по протежение на стаята, в кръг или други форми. Дизайнът позволява движение им по шината. Благодарение на това можете да промените посоката на светлината, както и нивото на осветеност на различни зони. 

Релсовите системи са идеални за осветяване на всички стаи в дома, но най-често се използват в банята, кухнята или хола.
Многофункционалността на тези системи за осветление им позволява да осветяват не само всяка стая в дома, но и различни обществени места като шоуруми, конферентни зали, галерии, търговски площи, офиси.

Осветителните тела за релсови системи изпълняват следните функции: акцентират вниманието на посетителите в магазини, музеи, изложбени зали; разделят стаята на зони. Релсовите прожектори може да използват както за основен източник на осветление, така и като допълнителен. Дори и като декоративна украса. Например можете да поставите картини по стените и да ги осветите с релсови прожектори.

Релсовите осветителни тела се отличават със стилния си дизайн. Изглеждат модерни навсякъде. Устройствата се отличават и със своята мобилност и правят стаята оригинална и изискана. Ако ги разположите правилно, това ще преобрази стаята, ще я направи уникална.

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 5% и не само

Изгодни цени

Продукти на супер цени