Kanlux 27579 OPRAWA OŚWIETL.

30.26 лв.

Kanlux 27579 OPRAWA OŚWIETL.

Kanlux MINI RITI е по-малка, малко по-ниска версия на популярното осветително тяло Kanlux RITI. Приготвили сме го в два варианта – бял и черен, всеки от осветителните тела има няколко цветни версии на отражателя – бял, черен или златист. Сигурни сме, че такъв богат избор означава по-големи възможности за съпоставяне на осветителните тела Kanlux MINI RITI с типа интериор, в който ще ги поставим. Ако искаме да бъдем екстравагантни, можем да комбинираме различни цветове на фитингите, а също и да ги комбинираме с Kanlux RITI. Заедно те ще създадат хармонично, но необичайно осветително тяло за стая. Осветителните тела Kanlux MINI RITI също са съвместими с рефлекторите на Kanlux RITI REF.

Отстъпки при покупка на количество

Бройка 1 - 2 3 - 9 10 - 19 20+
Цена 30.26 лв. 29.65 лв. 29.35 лв. 29.05 лв.
Намерихте този продукт на по-ниска цена?Сравни
  • 14 дни за връщане или замяна
  • Поръчай преди 16:00, за изпратим днес

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

EAN13 5905339275790
Максимална мощност [W] max 10
Тегло без опаковка 172g

Не забравяйте че работите с високи напрежения които са опасни за човешкия живот.

  • Преди употреба винаги четете инструкциите. Ако е необходимо прочетете втори трети път. Все ще има нещо което не знаете или сте пропуснали да прочетете. Ако в опаковката липсва инструкция моля веднага се свържете с нас.
  • Винаги се съобразявайте с нормите и изискванията на осветителните тела както за ваша така и за безопасността на околните.
  • Ако не знаете как да се справите с високите напрежения или нямате доветие в себе си без колебание потърсете лицензиран електротехник който да свърши тази работа вмето вас.

Избрани продукти от серията MINI

Допълнителна информация

Марка

Серия

Предназначение

, , , , , , ,

Напрежение (V)

Начин на монтаж

Степен на защита

Светлоизточници

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.