Your Cart

АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

Съвети за избор на подходящо осветление в жилищните пространства

Можете да постигнете жизненост с подходящите осветителни продукти в декорацията. С правилното осветление една малка всекидневна може да изглежда по-голяма и по-просторна, а в големи пространства може да се постигне по-интимна и топла атмосфера. Тъй като светлия цвят, използван в осветителния продукт, който ще допълни вашата декорация и ще украси вашия дом, е един от основните елементи, които допълват декорацията, цветът на стената, мебелите, тюла и завесата е определящ за цвета на светлината.

Развиващата се технология извежда здравето на преден план при използването на лампи, които избирате в осветителните продукти. Спестяващите LED лампи не само спестяват 85% от електроенергията, но и не уморяват очите като обикновените крушки, осигурявайки комфортен живот.

Yenileme olmadan bir ev nasıl yapılır? | Dekorasyon Fikirleri

„Как да избера правилната светлина?“

Не е правилно да се използват електрически крушки с еднаква мощност във всички жилищни зони на къщата. За всяка цел е необходимо да се използват крушки с различни цветове и светлинна мощност. Например, докато в кухните се предпочитат ясни светлини в интензивни цветове на дневната светлина, в спалните трябва да се предпочитат меките и топли светли цветове. За да изберете правилните осветителни продукти и лампи в декорацията на дома, трябва да вземете химикал и хартия, да определите позицията на осветителните тела и да изберете светлинна мощност според скоростта на дневната светлина, влизаща в стаята.

Ако имате проблеми с избора на правилната светлина за вашия дом, ето триковете, от които се нуждаете:

Хол


Всекидневната е зона, където можете да приемате големи групи гости, да ядете храна и да се отпуснете със семейството си след работа и да гледате телевизия. Когато това е така, имате нужда както от ясна светлина, така и от топъл светъл цвят. Можете да регулирате светлината си до желания интензитет, като направите връзка с димер. Можете да получите практическа употреба, като приложите тази връзка във всички жилищни зони във вашия дом.

В декорацията на хола трябва да се избягва уморителното и директно осветление.

Предложения

 • Точкови лампи могат да бъдат предпочитани вместо висящи полилеи в малка всекидневна. Прожекторите правят малките пространства да изглеждат по-големи и по-светли.
 • Аплиците и подовите лампи са идеалните продукти за използване на топли светли цветове в дневните.
 • В семпла декорация може да се предпочете контрастен полилей и различен светъл цвят.
 • Ако декорирате с наситени цветове, изберете сложен полилей и разнообразие от светли цветове.

Кухня


Кухнята е място, което изисква интензивна, но привличаща вниманието светлина. Работата с режещи инструменти през цялото време в кухнята и чакането на храната във фурната да покафенеят са ситуации, които изискват ясна светлина. Използването на недостатъчна светлина причинява злополуки, използването на различни цветове светлина причинява невъзможност за възприемане на цвета на бисквитките.

Ако се образуват сенки, когато се върнете към плота си, за да приготвите храна, или ако не можете да получите ясен изглед по време на кълцане, трябва да инсталирате точково осветление на плота. При това осветление желаният резултат може да се постигне с бели LED светлини.

Предложения

 • В кухнята могат да се поставят цветни LED точкови осветителни тела за декоративни цели. Различни цветови акценти могат да бъдат направени в осветлението на шкафа и в ъгъла на стената.
 • Осветителните продукти, използвани в кухнята, трябва да бъдат продукти, които не се влияят от пара, устойчиви на ръжда и лесни за почистване.
 • Тъй като в кухнята се използват електрически уреди като фурни, хладилници и кухненски робот, електрическата инсталация трябва да се прегледа преди свързването на осветителните продукти.
 • Тъй като енергоспестяващите LED лампи не се нагряват, в кухните е осигурено удобно използване.

Трапезария


В някои къщи трапезарията може да бъде отделна или да се създаде отделна трапезария във всекидневната. С висящ полилей на маса за хранене, който няма да смени мястото си, се гарантира, че масата може да се види по-ясно. Важно е осветителното тяло да бъде избрано според размерите на масата за хранене.

Предложения

 • Електрическото свързване на осветлението на масата за хранене може да се извърши отделно. Така че може да се отваря и затваря, когато е необходимо.
 • Бялата дневна светлина трябва да се предпочита пред масата за хранене. Този светъл цвят позволява цветовете да се възприемат по-ясно.
 • Ако не е възможно да се начертае електропровод, може да се получи силна светлина с подови лампи.

Спалня

В спалнята, освен таванното осветление, могат да се използват и нощни лампи като абажур или аплици, осветителни продукти като лампи за четене. В някои големи спални може да се използва настолна лампа или подова лампа, като се създаде работна зона. Въпреки че в някои спални се използват осветителни продукти като висящи полилеи с рамена, може да е неудобно за хора, които са алергични към прах, да използват такива вдлъбнати продукти.

Очите на хората, които работят на ярка светлина през деня, се уморяват. Тъй като спалнята е зона за почивка, трябва да се предпочита жълтият светъл цвят, наречен мек, топъл цвят.

Предложения

 • Тъй като спалнята е зона за почивка, ако бутоните за осветление са близо до зоната за почивка, можете да изключите осветлението, без да ставате от мястото, където лежите.
 • Спалнята и нейният полилей трябва да бъдат изработени от лесен за почистване материал.
 • Меката светлина в спалните може да е недостатъчна при избора на дрехи. В този случай може да се постигне ясен изглед с точково осветление вътре в шкафа. Тъй като енергоспестяващите LED лампи няма да се нагреят, те няма да повредят вашите дрехи и аксесоари.

Баня

Баните са влажна среда и трябва да се използват осветителни продукти, специално произведени за тези пространства. Аплиците, осветителните тела и точковите лампи, използвани в баните, са засегнати от влага и не ръждясват и не губят цвят. Огледалата и осветлението на рафтовете се използват в бани с точково осветление, а почти сухите LED тела или прожекторите се използват в общото осветление.

Предложения

 • Тъй като електричеството и водата се намират заедно в банята, трябва да се внимава при електрическата инсталация.
 • Висулките полилеи не са подходящи продукти за бани. Тези продукти изискват използването на достатъчно ампули и няма нужда от това.
 • Точковото осветление е важно, защото в огледалото в банята се извършват детайлни работи като грим и грижа за кожата. Осветлението трябва да е равномерно и без сенки.
 • Има стотици продукти за осветление, подходящи за декорация, за да постигнете комфорт и елегантност в жилищните пространства, като сред тях можете да изберете този, който желаете. Независимо от модела на осветителния продукт, който изберете, типът крушка, който можете да използвате на всяко място, е сред енергоспестяващите LED лампи .
14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 5% и не само

Изгодни цени

Продукти на супер цени