Your Cart

АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

Полилеи за перфектно допълнение към интериора на Вашия дом

Полилеи за перфектно допълнение към интериора на Вашия дом

Използвайки модели полилеи, можете да допринесете уютна атмосфера на домовете си и да създадете ефективни зони за осветление. Можете да изберете най-стилните модели полилеи сред различните видове полилеи. Можете да имате представа, като разгледате стилните модели полилеи, които ще ви помогнат в този избор.

пендел Rabalux Divina 5352

Когато става дума за декорация на дома, първото нещо, което идва на ум са боите и цветовете за стени, хартиите за стенни покрития, аксесоарите, подови настилки, завеси, килими и други подобни.

Темата за осветлението обаче е поне толкова важна, колкото и тези, които споменахме по отношение на декорацията.

За съжаление в наше време въпросът за осветлението се пренебрегва и неговата стойност не може да бъде оценена правилно. Колкото и скъпоценни и богато украсени предмети да проектираме интериора на къщите, винаги нещо ще липсва, освен ако не се направи правилната работа по осветлението. Ето защо трябва да се обърне внимание на осветлението, за да се постигне успех в дизайна.

Полилеи за перфектно допълнение към интериора на Вашия дом

В повечето от старите сгради осветителните системи бяха позиционирани като една и по средата. Това предаваше стаите да изглеждат тъмни, лошо осветление и визуално грозен външен вид. В днешно време, с променящото се разбиране за декорацията, в домовете се правят приложения за окачени тавани и проблемите с недостатъчното осветление се преодоляват чрез използване на вградени прожектори. Въпреки това, дори ако тези системи осигуряват достатъчно светлина на помещенията и решават проблема с осветлението, те са непълни по отношение на декорацията.

В това отношение влизат в действие стилни модели висящи полилеи. Можете напълно да промените атмосферата на вашия дом с тези модели, които ще добавят елегантност към вашите домове както по отношение на осветлението, така и по отношение на декорацията. Правилното осветление прави домовете да изглеждат прекрасни. Всекидневните и трапезарията са зоните, където се прекарва най-много време. Осигуряването на правилно осветление в зоните, където се прекарва най-много време, е абсолютно необходимо от гледна точка на комфорт и визуалност.

ПРИ ИЗБОР НА ВИСЯЩИ ПОЛИЛЕИ ЗА ХОЛ

Модерните висящи светлини са сред полилеите с първи избор по отношение както на визуалност, така и на функционалност. За залите обикновено висящите осветителни тела се произвеждат в големи размери, различни от стандартните. Има някои важни точки, които трябва да имате предвид при избора на хол. Това са основно; полилеите трябва да са в размер, подходящ за размера на помещението и да имат форма и външен вид, които да са в хармония с мебелите в декоративен смисъл.
В домовете ни често се предпочитат множество и модерни модели висящи осветителни тела, които са незаменими жилищни пространства. Напоследък моделите на полилеи с единична висулка също са търсени.

19 Çarpıcı Oturma Odası Sarkıt Aydınlatma Fikirleri | Yeni Tıkla 2022

Моделите полилеи с висулки са сред съвременните тенденции. Можем да кажем, че най-важната разлика между него и другите модели полилеи е, че висящите осветителни продукти висят надолу от тавана. Това е причината да се предпочита особено в помещения с високи тавани. Височината на тавана на нормална къща е средно 2,70 метра, но таваните на къщите с таванска архитектура са по-високи.

Тъй като къщите с таванска архитектура са с двойна плоска височина; В тези апартаменти могат да се предпочитат модели висящи осветителни тела, за да се получи най-добра ефективност от осветлението.

Полилеи за перфектно допълнение към интериора на Вашия дом

Можете да създадете красива и хармонична атмосфера във вашия хол, като използвате различно осветление като led, абажур, аплици, ламбрекени заедно с висящите полилеи за хола. Разбира се, получаването на подкрепа от професионалисти и хора, които са ценители на своя бизнес, ще увеличи вашия принос по отношение на дизайна и функционалността.

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 5% и не само

Изгодни цени

Продукти на супер цени