ЛЕД Осветление за бюра и Лаптопи

Осветление за Лаптопи
Покажи филтрите

Показване на 5 резултата

Показване на 5 резултата

LED USB Осветление за Лаптопи – USB LED лампи с гъвкаво рамо за лаптопи.

LED за USB е малка лампа, която се включва в USB порта за осветяване на клавиатура на лаптоп. LED осветителят е прикрепен към дълго, гъвкаво рамо, позволяващо му да бъде позициониран според нуждите на потребителя. USB LED светлината получава необходимата мощност от USB порта и функционира, докато компютърът е включен. Обиновено се използват при саба светлина.

Всички имаме любими технически аксесоари, които ни помагат да организираме живота си по-добре. Ако търсите нещо ново, малко и полезно, помислете за закупуване на USB LED лампа. Те са евтини и могат да се поберат навсякъде.

В зависимост от нуждите на потребителите, тези приспособления могат да варират значително по отношение на външния вид.
LED лампата може да се вкючи в USB хъбове, компютри и лаптопи, смартфони, USB за автомобил или всяко USB устройство на хост, към което могат да бъдат прикрепени клиентски периферни устройства.

Препоръчително е да не се свързват към устройства, които нямат хост USB: принтери, smart tv и системи за домашно кино. Това е защото генерират ултравиолетова и инфрачервена топлина, с която тези устройства не могат да се справят толкова добре.