Вашата Количка

АКО НЕ НАМИРАТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО ТЪРСИТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК

Осветление за градината през летния сезон

Осветление за градината през летния сезон

В този период, когато буквално се движим на открито, елегантните настройки на осветление за градината , когато релаксираме през вечерните часове, правят голяма разлика. Преобразете външните жилищните пространства; двор, веранда и градина с опции на осветление за градината. Които също определят настроението на пространствата!

Осветление за градината през летния сезон

TINY HOUSE

Една от популярните тенденции от последния период са малките къщи/Tiny house. Позволява ви да създадете спокойна атмосфера, като бъдете украсени с потоки светлина не само през лятото, но и през зимата.

Осветление за градината през летния сезон

Фенери

Може да използвате в различни големини фенери. Те са от най-практичните и достъпни варианти за осветяване на летни къщи. Можете да го поставите в пътеки, ъгли и врати.

Материали

Имате много алтернативи на материалите като ковано желязо, тиково дърво, метал, масив. Но ако имате стил като селска къща или къща на плажа, можете да помислите и за поцинковано осветление, което е ретро материал.

Соларните лампи, които привличат вниманието със своите енергийни опции, всъщност са сред много практичните алтернативи за използване. Можете също така да подчертаете зона декоративно с такива във формата на верига.

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАНИРА ВЪНШНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ?

Осветление за градината през летния сезон

Как да планираме осветлението на външните пространства?

При планиране на външно осветление би било правилен подход да се определят изискванията за осветление според техните функции. Например, необходимо е да се определят елементите, които трябва да бъдат подчертани декоративно в градината. Това могат да бъдат дървета, храсти, басейн или ландшафтни елементи. Освен това трябва да се обърне внимание на осветлението на пътеки и стъпала, ако има такива, както за ориентация, така и за целите на сигурността. Стенните аплици могат да бъдат предпочитани за целите на общото осветление.

Осветлението на двора за хранене на открито е друг проблем, който не бива да се пренебрегва. Тук трябва да се създадат решения, подходящи за ландшафтната зона. Например, могат да се предпочитат декоративни подови лампи, които могат да се използват на открито. Ако има зони за барбекю, тук се изисква и светлинен план, за да видите какво готвим. Дори фенер, висящ от клон на дърво, може да работи в такава зона.

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 5% и не само

Изгодни цени

Продукти на супер цени