Показване на 1–50 от 92 резултата

Осветителни Тела за Баня – Какво трябва да знаете.

Вашето уникално чувство за вкус може да промени всичко в създаването на зашеметяваща баня с красиво осветление! Осветителните тела за баня се предлагат в няколко основни стила. Включително лампи за тоалетни, аплици за баня и таванни лампи за баня. В тази категории ще намерите широка гама от интересни дизайнерски Осветителни Тела за Баня. От елегантни аплици и плафониери за баня. Търсите решение за осветление на малка баня, имате нужда от идеи за баня за гости, за нов ремонт? Или искате да надстроите светлината във вече готова баня? Ние имаме широк спектър от възможности за осветление, за да превърнем визията ви за баня в реалност.

ВИДОВЕ СВЕТЛИНИ ЗА БАНЯ

Преди да пазарувате нашата колекция от осветителни тела за баня, помислете за нашите бързи справки по-долу. Тези съвети могат да ви помогнат да вземете правилното решение за избор на осветление за баня.

  • Осветление за тоалетна: Това е светлината, която осветява огледалото над мивката. Това е важен източник на светлина, който осигурява осветление на задачите, които имате всяка сутрин и вечер. А именно за да ви помогне да се погрижите добре за лицето си.
  • Аплици за баня: Това са осветителни тела за баня, монтирани на стената. Те са разположени от двете страни на огледалото в банята. Когато се комбинира с друга светлина над огледало или с таванна лампа отгоре може да осигури равномерно осветяване. В дизайна на голяма баня може да се поставят аплици за акцентно осветление. Трябва да помислите за стила и размера на огледалото за баня, когато избирате аплици за баня. Например, може да искате да сдвоите минималистично огледало за суета без рамка с набор от модерни аплици за баня. По-тесните огледала в малките бани може да се нуждаят само от аплици за баня от двете страни. Обикновено се поставят на около 50 см един от друг.
  • Осветителни тела за баня монтирани на тавана: светлините около огледалото може да са първите, за които се сещате. Всъщност пълното осветяване на банята се осигурява от осветителните тела монтирани на тавана. Таванните лампи в банята могат да бъдат и като допълнително осветление. Помислете за разположението и общия брой осветителни тела в банята. Определите кое е най-доброто осветление на тавана във вашата баня. Като общо правило, баните изискват поне 140 лумена на квадратен см.
  • Полилеи и висящи лампи за баня. Клиентите често са изненадани да научат, че полилеи и пендели могат да бъдат монтирани в баня! При висящи лампи за баня ще трябва да вземете предвид няколко допълнителни елемента извън яркостта на светлината. Трябва да прегледате влагозащитната възможност на осветителното тяло. Да се консултирате с електротехник, за да определите най-безопасното място за инсталиране на окачена лампа в банята.