Viokef

Внимание към детайлите. Иновативен дизайн.
Качествени решения: Начинът на Viokef.

Това е мотото на небезивестаната марка Viokef.

Още от създаването си през 1954 г. Viokef са водещи в гръцката индустрия за осветление. Те се отличават с професионалния си подход. В резултат на това репутацията им се расте. Създават широка гама от решения за интериорно и екстериорно осветление за дома и професионалната употреба.

Viokef имат способността да трансформират дома и бизнес пространствата, както и да придадат специален стил. Както в цяла Гърция така и в чужбина, те разбират важността, която притежават осветителни им тела. Независимо дали става въпрос за фино творение, което да осветява вашето пространство до пълно изживяване на осветлението.

специализирани дизайнери на Viokef имат експертизата да реализират вашата визия, обединени от тяхната креативност и любов.

От първоначалната скица до последния щрих, целта им е внимание към детайла. Ангажираността към върхови постижения, гъвкавостта на дизайна и отдадеността на естетиката. Тяхната философия е непрекъснатото внимание към детайлите, иновативните дизайни и изключително качество. Мисия им е да постигнат крайната комбинация от естетика и ниска консумация. С високо усещане за нашата ангажираност, както към вас, така и към околната среда.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.