Осветление с ЛЕД Винтидж Лампи

ЛЕД Винтидж Лампи
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 146 резултата

Показване на 1–28 от 146 резултата

Какво са Винтидж ЛЕД Лампи?

Винтидж лед (led) лампи и крушки – са направени в същия вечен дизайн като традиционните крушки с нажежаема жичка с видими светещи нишки и прозрачно стъкло и са също толкова красиви. led Винтидж крушки с нажежаема жичка излъчва видима светлина от нейните нишки, структура от множество диоди, които наподобяват нишките на крушките с нажежаема жичка. Съвременните лед винтидж крушки с нажежаема жичка са толкова лесни и гъвкави за използване, колкото и предшественикът им.

Каква е разликата между крушки с нажежаема жичка и Лед (LED) винтидж лампи и крушки с нажежаема жичка?

Традиционните крушки с нажежаема жичка са направени с нажежаема жичка и газ в стъклен балон. Когато електричеството преминава през крушката и се нагрява, светлината с нажежаема жичка се излъчва от нагрятите нишки. При лед винтидж лампите светодиодите излъчват светлина, когато електрически ток преминава през полупроводник. Технологията на светодиодите е много по-енергийно ефективна от нагряването на нажежаема жичка.

От енергията, използвана от крушка с нажежаема жичка, само 10% се използва за производство на светлина, а останалите 90% се отделят като топлина. За разлика от старата лед технология и други светодиоди, лед крушката с нажежаема жичка е изработена от стъкло, проектирана с много малки и плоски нишки и има широк 360 ° светлинен ъгъл. Лед крушките с нажежаема жичка са комбинация от съвременна технология и стария дизайн на крушката с нажежаема жичка.

Как мога да украся дома си с лед винтидж крушки?

Ретро крушката се предлага в няколко форми, цветове и цветни температури. През последните години лед крушките се превърнаха в изявен източник на светлина в почти всеки дом, ресторант, хотел и офис. Това е модерна технология, но въпреки това традиционният дизайн ги прави лесни за използване. Този факт ги прави лесни за прилагане в интериора на вашия дом, ресторант или хотел – като декоративни кухненски лампи, лампи за хол, прозорци или настолни лампи.

Изберете крушка според атмосферата, която искате да създадете

Преди да изберете вашата крушка, уверете се, че знаете къде искате да я поставите. Важно е да знаете какво настроение или чувство искате да постигнете и създадете със светлината, която сте избрали за стаята. Това се постига чрез правилната цветова температура. Светлината, излъчвана от лед винтидж крушките, обикновено е по-топла от другите видове лампи. Затова те са идеални за използване за декоративни цели. Винтидж крушките в ретро стил се предлагат в светещи топли и много топли бели цветни температури от 2000K до 2700K. Колкото по -ниска е стойността на Келвин, толкова по-топла е светлината.

Ретро крушките са красиви както включени, така и изключени. Видимата нишка излъчва топъл, приятен блясък, когато е запалена и работи като ефектна декорация, когато е изключена.

Винтидж Лампи с какъв цокъл са?

Най-често срещаните, които имаме в домовете си днес, са цоклите E27 и E14. Достатъчно удобни винтидж лампи се предлагат за същия цокъл. Това прави замяната от старите ви крушки с новите лед лампи много лесно, трябва само да ги завиете в тялото или във винтидж държача на крушката.

Създайте стилна окачена светлина с няколко винтидж лампи.

Закачете вашите винтидж лампи върху вашата кухненска маса за топла и приятна светлина. За тази инсталация се нуждаете от винтидж лед крушки, пендел и куки. Тези красиво проектирани крушки в прозрачно и златисто стъкло трябва само да завиете в цокъла.

Лед винтидж лампи – в какви форми и цветове се предлагат?

С лед крушките можете да получите същото усещане и атмосфера, както при старите крушки с нажежаема жичка. ЛЕД Винтидж лампи – имат различни форми и цвят на стъклото. Изберете между традиционната крушка, тръбната крушка, популярната крушка от глобус.

Възможно е също така да изберете лед винтидж лампи с прозрачно, златно или тъмно златисто стъкло. Формата на самите нишки също се променя. Сега можете да намерите и ретро крушката с вълнуващи нови форми на нажежаема жичка, като крушката със спираловидна нишка.

Лед винтидж крушките работят добре като декоративно осветление в ресторанти, хотели и всяка стая у дома. Закачете ги един по един за елегантна светлина.

Дали ретро винтидж лед крушките са димируеми?

Да, ретро лед винтидж лампите се димират. Спестете енергия и променете светлината в зависимост от дейността и настроението. Тук намерете димируеми крушки.

E27 димиращи ЛЕД винтидж лампи

E14 димиращи ЛЕД винтидж лампи

Тук можете да намерите нашите най -популярни ретро лампи с нажежаема жичка.

Разгледайте нашите готови предложения долу или изполвайте филтъра на сайта:

E27 ЛЕД винтидж лампи

E14 ЛЕД винтидж лампи

Винтидж ЛЕД филамент лампите създават уютна, спокойна атмосфера, идеална за декоративно осветление в дома или в барове или места за забавление. Основните неща, върху които трябва да помислите, когато избирате ЛЕД винтидж лампи с нажежаема жичка, са:

– формата, която искате – това влияе върху това как светлината се вписва или добавя към текущия ви декор повече от всичко
– желаната от вас цветна температура – по-ниска означава по-топло и кехлибарено
– цената