Осветление с ЛЕД Лампи с форма на Свещ

ЛЕД Лампи Свещи
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 137 резултата

Показване на 1–28 от 137 резултата

Лампа Тип Свещ

Лампа с формата на свещ перфектно имитират истинска свещ, както на визия така и по цвета на светлината. Лед крушките от тип свещ се предлагат на цокъл Е14 и цокъл Е27 и се използват най-вече в полилеи, настолни и нощни лампи или ретро стенни лампи (аплици). Ако вземем традиционна крушка, която използва приблизително 40 W за производство на 470 лумена, тази съвременна лед лампа свещ използва само 5 W – което означава, че можете да спестите до 90% от сметките си за енергия.

Светодиодните крушки са популярен избор за домове, които искат да спестят енергия и пари като същевременно запазите стила на традиционните крушки. Ние предлагаме широка гама от димируеми и недимируеми лед лампи със форма на свещ.

Лед лампа свещ предлага най-новата технология за осветление, както и вечен стил с формата на свещ, която е популярна форма на крушка от десетилетия. Това сдвояване на стил и материя прави светодиодните крушки с формата на свещи предпочитани в среди, където дизайнът е от първостепенно значение, като дизайнерски домове, ресторанти, офиси и др.

Защо LED лампа с форма на свещ?

Светодиодните крушки предлагат ненадмината производителност на решение за лед осветление, без да се прави компромис със стила. Като цяло лед крушката свещ най-често се среща в полилеи и стенни лампи това се дължи на техния традиционен стил. Когато старото срещне новото, могат да се случат страхотни неща и нашата гама не прави изключение.

Колко пари мога да спестя с лед крушка свещ?

Както при нашата широка гама от стандартни лед лампи, потенциалните спестявания са огромни. Една лед лампа свещ използва около 90-95% по-малко енергия от техните алтернативи – халогенни лампи и лампи с нажежаем жичка.

Освен това знаете какви са предимствата на LED осветлението:

  • Повишена издръжливост
  • По-голяма мощност на осветяване с по-малко разходи
  • Спестяване на енергия и не изхвърля почти топлина като по този начин лед технологията уважава околната среда.

Тази лед лампа с цокъл E14 и с форма на свещ може да се използва при декориране на вашия дом или навсякъде и се предлага с различна цветна температура, както топла светлина, така и студена светлина. Единствената разлика е типът атмосфера, който ще постигнем с всяка цветна температура. Студената светлина служи за по-добро подчертаване на обектите, а топлата светлина помага да се създаде по-приветлива атмосфера.

Открийте ги в нашия онлайн магазин GAMALIGHT.

Използвайте филтъра на сайта, за да намерите точния продукт, който отговаря на вашите нужди.