Осветление с ЛЕД Крушки на цокъл Е27

ЛЕД Крушки Е27
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 443 резултата

Показване на 1–28 от 443 резултата

Какво са лед крушки Е27?

ЛЕД Крушка Е27 – са крушки с цокъл Е27 или известни още като крушка на Едисон с голямото винтово гнездо (27 милиметра). E27 се отнася до цокъла, закрепването, чрез което завивате лампата в осветителното ви тяло. Крушка с цокъл Е27 винаги имат една и съща основа, но формата на крушките може, разбира се, да се различава.

Добре, нека започнем с основите. Крушките Е27 са тези, които често се използват в декоративни осветителни тела:

Разгледайте нашите предложения за пендели с цокъл Е27

Разгледайте нашите предложения за полилеи с цокъл Е27

Разгледайте нашите предложения за плафони с цокъл Е27

Разгледайте нашите предложения за аплици с цокъл Е27

Разгледайте нашите предложения за лампиони с цокъл Е27

Разгледайте нашите предложения за настолни и нощни лампи с цокъл Е27

Не трябва да ги бъркате с ЛЕД Крушки Е14, които също са с винтове, но са създадени за по-малки фитинги. ЛЕД Крушки Е27 са по-големият брат на цокълът ЛЕД Крушки Е14.

Ако искате да преминете на LED Крушки Е27, важно е да знаете коя мощност използва текущата ви крушка. При обикновените крушки с нажежаема жичка мощността е равна на видимата светлина. Това обаче не е точно така при ЛЕД лампите. При избора на вашата ЛЕД крушка е по-важно да направите избор според броя на лумените или с други думи казано – светлинния поток т.е. колко светлина произвеждат.

Крушките с цокъл E27 са без съмнение най-популярните крушки. Ще ги разпознаете по винтовия им стил и класическия вид крушка. Те ще работят в повечето осветителни тела, което ги прави удобни. Нашата колекция от крушки E27 варира от класически, чак до стилове на глобус на много достъпни и конкурентни цени. Никога не трябва да правите компромис по отношение на стил и удобство.

ЛЕД Крушките Е27 са едни от най-разпространените крушки, които имаме в домовете си днес. Една крушка с цокъл Е27 винаги ще има една и съща основа, но формата на крушката, разбира се, може да се различава.

Как изглеждат ЛЕД Крушки Е27?

  • Ако си представите формата на старите крушки с нажежаема жичка, вие сте на прав път. Днес това е само една от различните форми на лед крушките E27. Предлагат се под формата на круша, топка, глобус, пръчка (stick), свещ, PAR и др. Могат да се използват във всяка стая в дома ви както и по хотели и ресторанти. Благодарение на това днес имаме огромен избор от дизайнерски LED лампи е27. Те имат различни форми, цветове или с бели покрития, както и винтидж лампи, точно като старата крушка с нажежаема жичка. Във филтъра вляво на страницата ни можете да изберете каква форма искате за вашите ЛЕД Крушки Е27.
  • Екологична – LED Крушки Е27 се предлагат както с нажежаема жичка, така и като халогенна и LED. Крушките с нажежаема жичка вече не се произвеждат, тъй като само 5% от необходимата енергия се превръща в светлина, издържат само 1000 часа (около 1 година) и съдържат токсични химикали като живак. LED крушките не съдържат токсични химикали, имат живот от 10 000 до 40 000 часа, а някои дори и повече (4-15 години) и използват по-малко електроенергия за генериране на светлина.

Искате ли да преминете към ЛЕД Крушки Е27?

Ако искате да преминете към LED Крушки Е27, важно е да знаете каква мощност използва настоящата ви крушка. Преди известно време ватът беше равен на видимата светлина. Това обаче не е точно така за LED крушки. При избора на вашата LED крушка е по-важно да направите избор според броя на лумените с други думи; колко светлина произвежда. Използвайте филтъра от лявата страна на страницата, за да изберете правилната LED крушка E27. След това може да искате да изберете предпочитаната цветова температура.

ЛЕД Крушки Е27 се предлагат в различни цветови температури

Цветовата температура се измерва в келвини и показва какъв цветови тон има светлината. Тя варира от ниска цветова температура, която има много топла светеща светлина с много червено в нея, до висока цветова температура, която има студена светлина с много синьо в нея. Една стара крушка с нажежаема жичка има цветна температура около 2700K, много топла бяла светлина.

1700K- 2400K

2400K- 2700K

2700K- 3000K

3000K- 4000K

4000K- 6500K

ЛЕД Крушки Е27 – Димируеми ли са и как да намеря правилните LED крушки Е27?

Краткият отговор – Да има крушки, които се димират!

Използвайте филтъра на страницата, за да намерите вашите ЛЕД Крушки Е27 според светлинния поток и мощността. След това може да искате да изберете предпочитана цветна температура, както и дали искате да бъде крушката димираща или не. Разгледайте нашите готови предложения за димиращи крушки и не димиращи крушки.

С димируемите крушки яркостта или казано на технически език интензитета на светлината може да се регулира. При затъмняване на светлината яркостта на една крушка Е27 намалява. Това е особено добре, ако искате да имате динамично осветление в дома си. Димируемите светлини също позволяват по-ниска консумация на енергия, тъй като крушката изисква по-малко енергия или казано по друх начин харчи по-малко ток.