Осветление с Филаментни ЛЕД Лампи

ЛЕД Филамент Лампи
Покажи филтрите

Показване на 1–28 от 262 резултата

Показване на 1–28 от 262 резултата

Какво са Филамент ЛЕД Лампи?

Филамент лед (led) лампи и крушки – са направени в същия вечен дизайн като традиционните крушки с нажежаема жичка с видими светещи нишки и прозрачно стъкло и са също толкова красиви. led Филамент крушки с нажежаема жичка излъчва видима светлина от нейните нишки, структура от множество диоди, които наподобяват нишките на крушките с нажежаема жичка. Съвременните лед Филамент крушки с нажежаема жичка са толкова лесни и гъвкави за използване, колкото и предшественикът им.

Каква е разликата между крушки с нажежаема жичка и Лед (LED) Филамент лампи и крушки с нажежаема жичка?

Традиционните крушки с нажежаема жичка са направени с нажежаема жичка и газ в стъклен балон. Когато електричеството преминава през крушката и се нагрява, светлината с нажежаема жичка се излъчва от нагрятите нишки. При лед Филамент лампите светодиодите излъчват светлина, когато електрически ток преминава през полупроводник. Технологията на светодиодите е много по-енергийно ефективна от нагряването на нажежаема жичка.

От енергията, използвана от крушка с нажежаема жичка, само 10% се използва за производство на светлина, а останалите 90% се отделят като топлина. За разлика от старата лед технология и други светодиоди, лед крушката с нажежаема жичка е изработена от стъкло, проектирана с много малки и плоски нишки и има широк 360 ° светлинен ъгъл. Лед крушките с нажежаема жичка са комбинация от съвременна технология и стария дизайн на крушката с нажежаема жичка.

Как мога да украся дома си с лед Филамент крушки?

Ретро крушката се предлага в няколко форми, цветове и цветни температури. През последните години лед крушките се превърнаха в изявен източник на светлина в почти всеки дом, ресторант, хотел и офис. Това е модерна технология, но въпреки това традиционният дизайн ги прави лесни за използване. Този факт ги прави лесни за прилагане в интериора на вашия дом, ресторант или хотел – като декоративни кухненски лампи, лампи за хол, прозорци или настолни лампи.

Изберете крушка според атмосферата, която искате да създадете

Преди да изберете вашата крушка, уверете се, че знаете къде искате да я поставите. Важно е да знаете какво настроение или чувство искате да постигнете и създадете със светлината, която сте избрали за стаята. Това се постига чрез правилната цветова температура. Светлината, излъчвана от лед Филамент крушките, обикновено е по-топла от другите видове лампи. Затова те са идеални за използване за декоративни цели. Филамент крушките в ретро стил се предлагат в светещи топли и много топли бели цветни температури от 2000K до 2700K. Колкото по -ниска е стойността на Келвин, толкова по-топла е светлината.

Ретро крушките са красиви както включени, така и изключени. Видимата нишка излъчва топъл, приятен блясък, когато е запалена и работи като ефектна декорация, когато е изключена.

Филамент Лампи с какъв цокъл са?

Най-често срещаните, които имаме в домовете си днес, са цоклите E27 и E14. Достатъчно удобни Филамент лампи се предлагат за същия цокъл. Това прави замяната от старите ви крушки с новите лед лампи много лесно, трябва само да ги завиете в тялото или във Филамент държача на крушката.

Създайте стилна окачена светлина с няколко Филамент лампи.

Закачете вашите Филамент лампи върху вашата кухненска маса за топла и приятна светлина. За тази инсталация се нуждаете от Филамент лед крушки, пендел и куки. Тези красиво проектирани крушки в прозрачно и златисто стъкло трябва само да завиете в цокъла.

Лед Филамент лампи – в какви форми и цветове се предлагат?

С лед крушките можете да получите същото усещане и атмосфера, както при старите крушки с нажежаема жичка. ЛЕД Филамент лампи – имат различни форми и цвят на стъклото. Изберете между традиционната крушка, тръбната крушка, популярната крушка от глобус.

Възможно е също така да изберете лед Филамент лампи с прозрачно, златно или тъмно златисто стъкло. Формата на самите нишки също се променя. Сега можете да намерите и ретро крушката с вълнуващи нови форми на нажежаема жичка, като крушката със спираловидна нишка.

Лед Филамент крушките работят добре като декоративно осветление в ресторанти, хотели и всяка стая у дома. Закачете ги един по един за елегантна светлина.

Дали ретро Филамент лед крушките са димируеми?

Да, ретро лед Филамент лампите се димират. Спестете енергия и променете светлината в зависимост от дейността и настроението. Тук намерете димируеми крушки.

E27 димиращи ЛЕД Филамент лампи

E14 димиращи ЛЕД Филамент лампи

Тук можете да намерите нашите най -популярни ретро лампи с нажежаема жичка.

Разгледайте нашите готови предложения долу или изполвайте филтъра на сайта:

E27 ЛЕД Филамент лампи

E14 ЛЕД Филамент лампи

Филамент ЛЕД филамент лампите създават уютна, спокойна атмосфера, идеална за декоративно осветление в дома или в барове или места за забавление. Основните неща, върху които трябва да помислите, когато избирате ЛЕД Филамент лампи с нажежаема жичка, са:

– формата, която искате – това влияе върху това как светлината се вписва или добавя към текущия ви декор повече от всичко
– желаната от вас цветна температура – по-ниска означава по-топло и кехлибарено
– цената