Количка

Тел: 0888 44 53 92    Тел: 0885 63 88 35

Безплатна доставка при поръчка над 200лв.

GAMALIGHT

За поръчки по тел:

0885 63 88 35

Намерете ни в

GAMALIGHT

За поръчки по тел:

0885 63 88 35

Намерете ни в

пендели и полилеи в кухнята трапезарията и фоаето

Пенделите излизат от мода?

Отговорът може да ви изненада. Прочетете какво мислим ние според текущата употреба, целите на пенделите, разположенията в дома, алтернативите и др.Абсолютно не.

Пенделите все още са много стилни. Всъщност те стават все по -популярни.

Какво е пендел?

Те са е осветителни тела, които висят или са окачени на тавана. Има много видове пендели.

Докато вграденото осветление и светлините за вграждане се използват по-често в домовете и се използват в повече стаи в дома, за някои стаи пенделите са първият избор, който обикновено правим.

Кои са най -добрите места за използване на пендел в дома?

Въпреки че има примери за пендели, използвани във всяка стая, има две отделни стаи и разположения, където те се използват много често:

1. Пенделите в Кухнята

Конкретно пендели над полуострови, острови и барплотове. С нарастването на популярността на кухненските острови нараства и използването на пенделите. Висящите светлини не само предлагат страхотна светлина на повърхностите, но и изглеждат страхотно. Причината те да работят добре на полуостровите и островите е, че не можете да ходите в тези райони, така че няма риск да се ударите в главата. Тъй като те могат да изглеждат страхотно, те са чудесен вариант.

Пример:

пендели и полилеи кухня

2. Пенделите в Трапезарията

пендели и полилеи трапезария

По-конкретно, висящите осветителни тела – пенделите в трапезарията са идеални за маси за трапезария по същите причини, поради които са добри над кухненските полуострови и острови.

3. Пенделите и полилеите във Фоайето

По-високите фоайета предлагат чудесна възможност да закачите полилей, който технически е вид пендел. Имайте предвид, че фоайетата от 2.7 метра до 3 метра не са идеални за такива осветителни тела, но тъй като все повече и повече фоайета са изградени с наистина високи тавани, полилей или няколко пендела са чудесен вариант.

пендели и полилеи във фоае висок таван

Алтернативи на пенделите – висящите осветителни тела в кухнята, трапезарията и фоайето

Има 2 алтернативи. Те са както следва:

Вградено осветление или луните за вграждане:

Въпреки че не предлага много естетика, прикрива околната светлина и е наистина изключителен вид светлина почти навсякъде в дома.

Въпреки вграденото осветление стилните висящи осветителни тела над кухненските острови и полуострови, както и маси за трапезария са предпочитания вариант.

Що се отнася до фоайетата, зависи. Но ако наистина разполагате с висок таван, е хубаво да помислите дали с красив полилей, няколко пендела или с луни за вграждане или с луни за повърхностен монтаж ще осветите вашето фоае

Въпреки че някои стилове, форми и дизайн ще излязат от мода, наистина няма ограничение по отношение на различните дизайни, които могат да бъдат създадени. Полилеят съществува от стотици години, защото окачената или окачена светлина е най-добрият вариант в определени помещения. Следователно, въпреки че не сме склонни да правим толкова силни твърдения (т.е. „никога“), вярваме, че висящите осветителни тела няма да излязат от мода.

А Вие Какво мислите? Излизат ли пенделите и полилеите от мода?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Безплатна доставка

За поръчки над 200лв.

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 10%

Изгодни цени

Продукти на супер цени